Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők nem gondolják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem gondolják, hogy a genetika mellett maguknak köszönhetik, hogy kezdik elveszteni a bájos vonásaikat?

Figyelt kérdés

Metzker Viki már a 30-as évei elején jár, de rajta még mindig látszódik a fiatal évei frissessége:

[link]

Sok nő már a huszonéves korára többnek néz ki, mint ahány éves eredetileg, és nem kevés frusztrációt okoz nekik. Nem gondolják, hogy tenni is kellene valamit azért, hogy legalább fele olyan jól nézzenek ki, mint Metzker? Állandóan mindig azt mondják, hogy dolgoznak, ezért nincs idejük edzeni. Akkor magukra vessenek. Egy férfinak nem kötelező olyan nővel lenni, akire nem lehet büszke.

2019. aug. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
30%
🤣
2019. aug. 12. 16:03
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Cicuka. A magyar valóság az, hogy sok ember szegény, aki meg nem, az az alsó középosztálybeli szintet üti meg. Sokkal kevesebb a milliomos nálunk. A semmiből nincsenek olyan extrák, amiket te és a családod elvártok. Vagy ha szerinted meg lehet oldani költséghatékonyan a jó stílust, szép ruhákat, és a minőségi sminket, akkor szívesen veszem a tanácsaidat, és szerintem a fellengzős dumád után már mások is várják, hogy megmondd a tutit. :)

Azt a Meghan Trainort megnéztem előbb a Googlen. Elmondom neked, hogy ez a nő hazai pályán, itt nálunk Magyarországon olcsó termékekkel nem tudna kihozni magából még annyit sem, mint az általad fikázott nők. Ez egy dagadt tehén lenne itthon valami gagyi, könnyen lemosható, felkenés után 1 órát stabilan tartó smink mellett, karikás szemekkel.

Ez a magyar valóság. Te szegény nőket ne vegyél egy kalap alá Dubai prostikkal meg milliomos celebekkel, mert nekik nincs pénzük ezekre az úri huncutságokra, amiket te elvársz.

2019. aug. 12. 16:24
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Viki azért néz ki úgy, ahogy mert van pénze profi sminkesre, fodrászra, fogovosra, bőrgyógyászra, személyi edzőre, dietetikusra és így tovább...

A nők többségének viszont nincs.

Megsúgom, hogy ha valakinek 30 éves korára egyetlen darab ránc sincs az arcbőrén, még a mosolyvonalak sem látszanak, az nem azért van, mert ő annyira tesz magáért, hanem mert botoxoltatni jár.

2019. aug. 12. 17:19
 44/46 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Azta, tényleg milyen fiatalos és szép. :) Nos, a kolléganőim 25-35 évesek és ezerszer jobban néznek ki, mint Metzker Viki, de még a magyar pasiknál is jobban. Barátom kolléganőiről sem mondanám meg, hogy hány évesek.

Ennyit a hülye teóriáidról.

Kimegyek az utcára és alig látok jó pasikat, igaz túl sok jó nőt sem, de az ízlése mindenkinek más. És ez a kulcsszó. Ízlés, drágám, ízlés. Van nálunk egy iszonyat jó pasi, de olyan top 10-es, kedves, okos, humoros és mégis az előző barátnője tök átlagos volt, aki meg legutóbb tetszett neki, meg kifejezetten csúnya volt. Biztos megfogta benne valami, a külső annyira sokadrangú, te ezt fel sem foghatod.

Én is bejövök pár helyes pasinak, pedig ronda vagyok, van barátom is. Igényesen öltözködök, van stíluson, sminkelek, de attól még nem vagyok szép, ez van. Mit lehet kezdeni bszki egy rossz genetikával? Mit csináljak az arcommal, te nagyon okos, hogy szebb legyen. Adsz pénzt plasztikára, cicabogár? Ugye, hogy nem.

Az meg, hogy te kapsz nőt.. Haha. Olyan is lehetnek azok a nők, igénytelen pitsák, akiken van egy külső máz, ami szép. Bár ha neked ilyen nő szép, mint a Metzker Viki, akkor hagyjuk is. Volt egy ilyen osztálytársam, mint te, még középsuliban. Azt mondta neki az ilyenek jönnek be és el kezdte sorolni engem pl. ki dugna meg, meg x-et, y-t és láss csodát, van aki dugjon, ő vele nincs senki. :-D

Ennyit rólad.

2019. aug. 12. 18:24
 45/46 anonim ***** válasza:
48%
2019. aug. 12. 19:46
 46/46 anonim ***** válasza:
2019. aug. 12. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!