Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők nem gondolják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem gondolják, hogy a genetika mellett maguknak köszönhetik, hogy kezdik elveszteni a bájos vonásaikat?

Figyelt kérdés

Metzker Viki már a 30-as évei elején jár, de rajta még mindig látszódik a fiatal évei frissessége:

[link]

Sok nő már a huszonéves korára többnek néz ki, mint ahány éves eredetileg, és nem kevés frusztrációt okoz nekik. Nem gondolják, hogy tenni is kellene valamit azért, hogy legalább fele olyan jól nézzenek ki, mint Metzker? Állandóan mindig azt mondják, hogy dolgoznak, ezért nincs idejük edzeni. Akkor magukra vessenek. Egy férfinak nem kötelező olyan nővel lenni, akire nem lehet büszke.

2019. aug. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%

És vajon, hány pasi foglalkozik az egészségével minden egyes nap? Hány pasi teszi le pl. a cigit, ha a leendő párja erre megkéri? Vagy hány pasi fog megsértődni, mert aputeste miatt sok nőnek nem fog kelleni?

A legtöbb ember az évek előrehaladtával elhagyja magát, lesz..rja az egészségét, aztán meg jön a sok rinya.

2019. aug. 12. 13:03
 2/46 anonim ***** válasza:
94%
Viki szep es fiatal: arcfeltoltes,botox,szilikonmell. Igy hirtelen ranezesre. Nem minddnki engedhet meg maganak olyat,hogy 1-2 evente milliokat toltessen az arcaba.
2019. aug. 12. 13:04
 3/46 anonim ***** válasza:
89%
😂 😂 😂
2019. aug. 12. 13:04
 4/46 A kérdező kommentje:

Biológiai szemszögből a külső jobban számít a férfiaknál, mint a nőknél. A férfiak kritikusabbak a nők külsejével, viszont a nők hajlamosak összejönni kevésbé jóképű férfival is, ha az megfogja őket a humorával, a figyelmességével, stb.

Egy férfi egyik ékessége a nő. Méghozzá a szép nő. Az, hogy jő nővel van, elismerést vált ki a férfiakból, és érdeklődést más nőkből.

Egyébként én a magam részéről odafigyelek a külsőmre férfiként, sosem mutatkozok úgy, hogy lepukkant lennék. Nem hagyom, hogy elhízzak, igénytelen legyek.

2019. aug. 12. 13:07
 5/46 anonim ***** válasza:
96%

Láttad élőben is Metzker Viktóriát?Agyon retusált kép helyett élőben,smink nélkül,esetleg egy alapozóval simán?

Néztél már körbe így tavasszal,nyáron,hogyan néz ki a férfiak többsêge is 30 felett?Na majd ha a férfiak olyan bomlasztó mintát hoznak külsőre,akkor esetleg szóvá teheted,hogy mit várunk mi nők.

Amùgy meg mindenki olyan társat választ,amilyet gondol,ês tud.Ha a szemed szúrja a látvány,akkor ne nézz oda.

Én nem tartom magam elhanyagoltnak,edzeni is járok,de sose jutnak eszembe olyan agyrohasztó gondolatok,mint neked.Hogy hogyan engedhetik meg a lepukkant férfiak,hogy valami Viki féle nőhöz hasonlót kêpzeljenek el maguk mellé.Nekem doszte mindegy.

2019. aug. 12. 13:12
 6/46 A kérdező kommentje:

Ezek szerint minden szép nő, aki 30-40 évesen kívánatos, az CSAK azért néz ki jól, mert méregdrága beavatkozásokat hajtottak végre rajta. Ezzel egyébként azt mondod ki, hogy természetes szép nő nem is létezik idősebb korban.

2019. aug. 12. 13:13
 7/46 anonim ***** válasza:
95%
Retusált fotót én is tudok magamról csinálni, már sok program van erre ;)))
2019. aug. 12. 13:14
 8/46 anonim ***** válasza:
91%

Úgy gondolom, hogy amellett, hogy nyilván vonzó nőnek talált a férjem, azért vett feleségül, mert olyan nőt látott bennem, akivel le tudja élni az életet.

Normálisan dolgozom, jó lelkem van, sokat mosolygok, meg lehet velem beszélni a problémákat, főzök, családot alapítunk.

Én is azért mentem hozzá, mert szeretem.

Szerintem ezek emberi értékek, és nem túl sok boldogság áll az előtt, aki ezzel szemben szilikon melleket és botoxot helyez előtérbe.

2019. aug. 12. 13:14
 9/46 anonim ***** válasza:
94%
Nyugtatgasd csak magad ezekkel a hülyeségekkel. Egy olyan nőnek akinek évi milliói vannak a külsejére nem fog egy humoros postás Józsival összeállni. Nem véletlen, hogy Angelina Jolie férje Brad Pitt és nem egy kukás. Egyébként a kérdésedre visszatérve, ennyi pénzből bárki néz így ki. A babaarc pedig genetika. Mondom ezt úgy, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, pont az arcom miatt. Nekem nem is kéne egy lerobbant faszi.
2019. aug. 12. 13:15
 10/46 anonim ***** válasza:
91%
Olvastátok az 1984-et, mikor egyik napról a másikra változik az ellenség, és mindenki csak szó nélkül elfogadja? Itt ugyanez megy. Eddig az volt, hogy a férfiak elfogadóbbak, ma úgy látom, fordított az üzenet.
2019. aug. 12. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!