Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők nem gondolják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem gondolják, hogy a genetika mellett maguknak köszönhetik, hogy kezdik elveszteni a bájos vonásaikat?

Figyelt kérdés

Metzker Viki már a 30-as évei elején jár, de rajta még mindig látszódik a fiatal évei frissessége:

[link]

Sok nő már a huszonéves korára többnek néz ki, mint ahány éves eredetileg, és nem kevés frusztrációt okoz nekik. Nem gondolják, hogy tenni is kellene valamit azért, hogy legalább fele olyan jól nézzenek ki, mint Metzker? Állandóan mindig azt mondják, hogy dolgoznak, ezért nincs idejük edzeni. Akkor magukra vessenek. Egy férfinak nem kötelező olyan nővel lenni, akire nem lehet büszke.

2019. aug. 12. 13:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%
Küldjél már magadról képet te kis gyökér.
2019. aug. 12. 14:16
 22/46 anonim ***** válasza:
91%

Brad Pitt 55 éves. Mégis megőrizte a huncut kisfiús báját. Hugh Jackman is, ő 50 éves. És az a test...🙀😻

Na szóval láthatunk egy képet rólad, és hogy hány éves vagy?

Elvárásaim nekem is vannak, hogy melyik korban hogy kell kinéznie egy férfinak.

2019. aug. 12. 14:18
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Engem még mindig a szépségápolási tippek érdekelnének.
2019. aug. 12. 14:25
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem okoz frusztrációt hogy van túlsúlyom és az sem hogy nem diétáztam soha és nem is fogok.

Így is akad bőven pasi,sőt minőségi jó pasik.

Sőt ha MILF leszek akkor is csak fiatal fiúkat fogok fogdosni. És majd tudok is.

Sajnálom,ezt hallanod kellett.

Most biztos fáj :D

2019. aug. 12. 14:27
 25/46 A kérdező kommentje:

Pontosan azért foglalkozok ennyit a nőkkel, mert nekem akad nő. Ha azon pasik közé tartoznék, akiknek nem akadna, leadnék az igényemből, és tökmindegy lenne kivel vagyok együtt, csak dugjak valakit.

Nálam azért ez nem így megy. A családom is megvetne, ha olyan nőt hoznék haza, aki szarul néz ki.

2019. aug. 12. 14:28
 26/46 Lazy Lover ***** válasza:
0%
100 kg smink meg retusálva van a képe de sok nő ismerősöm el van hízva 20 éveikben meg modell testű csajok voltak ma meg .... nem értem miért kell el igénytelenedni
2019. aug. 12. 14:30
 27/46 A kérdező kommentje:

Nos, éppenséggel Brad Pitt és köztem fennáll némi hasonlóság, ugyanis ugyanolyan arcformám van, és fiatal arcom. Amikor pedig ki volt szőkítve a hajam, a húgom barátnője egyik reggel konkrétan rám akarta törni az ajtót, hogy milyen jól nézek ki, olyan vagyok, mint Brad Pitt.

2019. aug. 12. 14:32
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣🤣
2019. aug. 12. 14:33
 29/46 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda véletlen, én meg hasonlítok Angelina Jolie-ra, csak nagyobb a mellem és kerekebb a fenekem.
2019. aug. 12. 14:35
 30/46 A kérdező kommentje:

Igazából nem az a probléma, hogy egyes csajok el vannak hízva. Meg szerintem sokan nem értették meg a kérdést.

Ott van például Meghan Trainor. Ő kicsit duci lány, meg arcra sem az a nagyon szép. De jó stílusa van, és kihozza magából a maximumot, tehát vele azért ki lehet menni az utcára. Igaz, Trainor-ra azért kell smink, de kinézhetővé lehet tenni.

Magyarországon azonban egy konkrét sminkmester kell ahhoz, hogy egy nőt eladhatóvá lehessen tenni egy igényesebb férfinak. A pasik 90%-nak ugyanis mindegy, olyan nőket kefélnek meg, akikhez én egy újjal sem tudnék hozzányúlni.

Néha szégyellem a nememet, nagyon le van pusztulva, agyilag is.

2019. aug. 12. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!