Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él ennyi ember így?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért élnek az emberek kényszer cölibátusban, főleg egy hosszabb házasságban. Van egy focicsapatunk, iszogattunk, és ekkor ért a meglepetés, hogy a csapat többségénél nincs szex otthon. Pótcselekvésekkel pótolják, sport, horgászat, munka. Én meg azt hittem, minta házasságokban élnek, aztán kiderül, hogy csak egymás mellett élnek. Ráadásul az egzisztencia is rendben van náluk.

Nem akarok túlzó következtetéseket levonni, de 10 házasságból 6-7 válással végződik, a maradék felénél együtt élnek mint a szobatársak. Akkor 10/1-2 házasság ami talán normálisan működik? El is ment a kedvem a tartós együttéléstől.

A kérdésem az, hogy mi okozza ekkora volumenben ezt a jelenséget? Ha nincs szex, akkor mégis hogy lehet házasságnak nevezni egy kapcsolatot? Miért vannak még együtt?

2019. aug. 12. 08:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-as. Ezek az emberek egyetemi végzettséggel, komoly beosztással bírnak. Ne keverd össze a proli, a "haverokkal lógok a kocsmában, a család meg le van sz*rva" típusú anti férfiakkal. Mert abban az esetben megérteném a nőket.

Valaki említette, hogy a komolyabb embereknél gyakoribb ez a fajta elhidegülés, és a szex is tabu. Valahol osztom ezt a felismerést, viszont az okokat nem igazán ismerem.

A férj aki a vállán viseli a terheket, biztosítja az egzisztenciát, foglalkozik a gyerekekkel, kiveszi a részét a háztartásból. Nekem olyan, mintha egyszemélyben lennének a probléma megoldók, a sofőrök, az apák, a villanyszerelők, a kertészek, az informatikusok stb. (vagy amire otthon szükség van), de mint FÉRFIAK és szeretők megszűnnek létezni, vagy inkább már nem tekintenek rájuk mint férfire. A nők szemében ez úgy működik, hogy a férj ilyenkor:

- kiszámítható

- megold mindent

- terhelhető

- nincs ellenállása

Majd ezek miatt unalmas lesz? Én másra nem tudok gondolni.

Ezzel szemben a prolibb és szélhámosabb pasik, kiszámíthatatlanok, bármikor leléphetnek, bármikor félreléphetnek, és ez a nőkre olyan hatással van, hogy még ők pedáloznak és hajtanak. Fura nekem ez a dolog, mert pont fordítva működik. Aztán ott a mondás is, hogy azt a lovat ütik, amelyik húz. Aki otthon basáskodik azt tisztelik, aki meg segítőkész, nem dominálja le a párját, azt meg szolgának nézik egy idő múlva.

A saját kapcsolataimban is tapasztaltam már ezt, mert volt olyan nő akibe szerelmes voltam, de ezzel magam alatt vágtam, a fát. Akit meg félvárról vettem, az meg mindent megtett értem. Kár hogy ez így van.

2019. aug. 12. 11:03
 12/15 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Mert a magánynál még egy ilyen élet is jobb. És a 22-es csapdája, ha felrúgom a családot egy másik nővel 3-5 év múlva ugyanez lesz. Tisztelet a kivétel 1%-nak, de az az 1% nem egy nem túl jóképű, gyerekes 42 éves férfivel fog élni...
2019. aug. 12. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja közülük ki csalja a párját. Akár nő akár férfi oldalról.
2019. aug. 12. 11:06
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es. Egy barátom mondta, hogy 2-3 évente le kell cseréléni az ember párját, mert így mindig egy érdekes, izgalmas kapcsolatban találja magát. Így nem lesz ellaposodó szex, unalomba, megszokásba süppedő párkapcsolat. Először kinevettem, de mára már kezdem érteni, mire is gondolt.
2019. aug. 12. 11:45
 15/15 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Kérdező a barátodnak igaza van abban az esetben, ha nem zavarja majd, hogy család nélkül, magányosan fog megöregedni.
2019. aug. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!