Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki speedet fogyaszt, hogy hat az ki az ember szemelyisegere?
A neten megismerkedtem valakivel,akkor meg nem tudtam ezeket rola,de bele szerettem.
Viszont vannak fura dolgai,es nem tudom ezek osszefuggesbe hozhatok e ezzel..
Vagy mas miatt lehet!
Hirtelen hangulat valtozas,depresszio szeru tunetek stb.
Igazából nem rendszeres fogyasztó.
Csak ha ritkán bulizni megy akkor szokott ezzel élni.
Én sose próbáltam hasonlót,így nem tudom milyen hatása van az emberre.
Eufóriát okoz. Megszűnik a fáradság érzése, nincs éhség, szomjúság, csak pörgés.
Nem egyes, amiről te beszélsz, az nem speed, hanem heroin.
A speed inkább fáradtságot, falási rohamokat és ingerlékenységet hagy maga után.
az osszes valasz baromi nagy hulyeseg:D
a speedtol nem leszel euforikus, csak siman fel vagy porogve, mintha 4 redbullt ital volna. utana pedig nem leszel depis, az az MDMDA vagy az Ecstasy. Heroin amugy is teljesen mas kategoria..
A kerdezonek: igen, a fura dolgai osszefuggesbe hozhatok a drogfogyasztassal, persze. Es mas miatt is lehet:D De amugy ketlem, hogy csak speed-et fogyaszt. En ovatos vagyok az ilyennel, a ritka, nagyon alkalmi fogyasztas oke, de a rendszeres biztos, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!