Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogyan oldjátok meg azt,...

Ti hogyan oldjátok meg azt, hogy súlyzós edzés és egészséges táplálkozás mellet tudjatok társasági életet élni, ahol jellemzően alkoholt is fogyaszt az ember?

Figyelt kérdés
Egy pár buliból már kimaradtam sajnos emiatt... De lehet nem kellene annyira rágörcsölni, csak amikor tudja az ember, hogy mennyi energiát öl a sportba és pénzt a kajára, akkor elgondolkozik... Viszont azt gondolom a terembe nem lehet élményt gyűjteni, ellenben ezek a bulik/sörözgetések mindig maradandóak. Az meg hogy, elmegyek és iszom a light colam annyira nem adja...

2018. márc. 15. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet társasági életet élni alkohol nélkül is. Főleg mióta zéró tolerancia van és aki vezet nem iszik.

2. Az egészséges táplálkozás és edzés mellé 1-2 sör nem a világ vége, csatak részegre meg felesleges inni magad.

3. A light cola hogy fér bele, ha az alkohol nem?

2018. márc. 15. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van rá lehetőséged, menj kocsival. Kemény diéta esetén nem, vagy csak nagyon ritkán fogyasztok alkoholt. Ilyenkor rendszerint kocsival megyek bulizni, így 100% hogy nem fogok inni és a társaságból sem ajánlgatja senki az alkoholt.

Ha nem tudod jól érezni magad a barátaiddal egy limonádé vagy bubis víz társaságában, akkor ne is menj. :)

2018. márc. 15. 21:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod/tanácsod! :) A cola témába nem mennék bele!
2018. márc. 15. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy héten egyszer bele kéne hogy férjen.
2018. márc. 15. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle... Vagy valami olimpiára készülsz? Menj bulizni, azt is kell néha, csak egy életed van.
2018. márc. 15. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérek egy whiskey-t jég nélkül és lassan elkortyolgatom, míg a többiek vedelnek. Ha elfogy, nem iszom többet. Így ittam is és nem is. Eddig még nem volt probléma belőle, bár igaz, nő vagyok :)

Gyorsétterembe elkísérem őket, de vagy nem rendelek semmit vagy csak valami olyat, amit még nem érzek pénzkidobásnak. Annyira nem szoktam zavartatni magam a vonalaimmal kapcsolatban, de mióta elszoktam ezeknek a vackoknak az ízétől, már nem esik jól, így nem is tömöm magamba csak azért, mert a többiek igen.

2018. márc. 15. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tartod a mértéket, egy kis alkalmi ivászattól még nem lesz bajod edzés mellett sem.
2018. márc. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!