Ti hogyan oldjátok meg azt, hogy súlyzós edzés és egészséges táplálkozás mellet tudjatok társasági életet élni, ahol jellemzően alkoholt is fogyaszt az ember?
1. Lehet társasági életet élni alkohol nélkül is. Főleg mióta zéró tolerancia van és aki vezet nem iszik.
2. Az egészséges táplálkozás és edzés mellé 1-2 sör nem a világ vége, csatak részegre meg felesleges inni magad.
3. A light cola hogy fér bele, ha az alkohol nem?
Ha van rá lehetőséged, menj kocsival. Kemény diéta esetén nem, vagy csak nagyon ritkán fogyasztok alkoholt. Ilyenkor rendszerint kocsival megyek bulizni, így 100% hogy nem fogok inni és a társaságból sem ajánlgatja senki az alkoholt.
Ha nem tudod jól érezni magad a barátaiddal egy limonádé vagy bubis víz társaságában, akkor ne is menj. :)
Kérek egy whiskey-t jég nélkül és lassan elkortyolgatom, míg a többiek vedelnek. Ha elfogy, nem iszom többet. Így ittam is és nem is. Eddig még nem volt probléma belőle, bár igaz, nő vagyok :)
Gyorsétterembe elkísérem őket, de vagy nem rendelek semmit vagy csak valami olyat, amit még nem érzek pénzkidobásnak. Annyira nem szoktam zavartatni magam a vonalaimmal kapcsolatban, de mióta elszoktam ezeknek a vackoknak az ízétől, már nem esik jól, így nem is tömöm magamba csak azért, mert a többiek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!