Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem segít, pedig ennek alap dolognak kéne lennie szerintem. Vélemény?
Én megtenném egy ilyen kapcsolatban, de két feltétellel:
1.Ő is segít nekem ilyesmiben, kezdheti ő is egy lábmasszással, mert fáj az egész napos rohangálástól...
2.Előtte fürdés, de legalábbis katonás lábmosás. Retkes, koszos, büdös testrészéhez nem érek hozzá. Kesztyűben sem.
1.Azért nem mindent. Van egy határ.
2.És alapfeltétele a kölcsönösség. Nem leszek egyoldalú szolgája senkinek.
Nem látunk mélyen bele a napjaitokba, de lehet ő is levan egész nap terhelve a munka egyebek.
De lehet az is valóban semmi kedve mindennap ehhez,bár ez sem derűlt ki hogy napi szinten kellene neki ezt csinálnia. Én magam részéről ha tudom hogy a páromnak ilyen fájdalmai vannak biztosan megmaszíroznám neki a lábát mindennap ha szeretné. Nem vagyunk egyformák de ha szeret téged ezt érzed nem gondolom hogy ezen bármi is múlna. Esetleg egy masszazsra néha néha elmehetnél ahol legalább egy hozzá értő ember maszíroz.Erre sok mindent szerintem nem lehet mondani.
Próbáld ki a cbd olajat, hátha segít valamennyit a fájdalmadon.
33/f
En lobalzsammal szoktam magamnak. Mast nem nyaggatnek ezzel, foleg ha latom, hogy nem szivesen teszi.
Labat mostal amugy? Lehet itt inkabb arrol van szo, hogy nincs gusztusa ehhez a muvelethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!