Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet bízni? Egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bízni? Egy új kapcsolatban, mennyi az alap bizalom?

Figyelt kérdés

Tudom, jó pár beszólást fogok kapni.

Egy hónapja vagyunk együtt, de az előző ismerkedéseim alatt általában szexre mentek volna, vagy éppen még több randi után is több vasat tartottak a tűzbe.

Tudom, ez beteges féltékenység, az állandó bizalmatlanság, sz állandó kombinálás.

Van valami módszer ebből "kinevelni" saját magam?

Mindig azon jár az agyam, hogy csak azért van velem mert nincs jobb, amint akad jobb rögtön dob. Illetve esetleg hogy mellettem más is van.

Tudom, hogy, ez butaság. Nem adott okot ilyen szintű féltékenységre.

Bármi önfejlesztés hatásos lehet?

Félek, hogy ezzel elrontom. Sőt, biztos, hogy ezzel elrontom...

N

2018. febr. 3. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ne szexeljetek túl hamar, ha csak az érdekli, le fog kopni pár hónap után.
2018. febr. 3. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Adj időt magadnak, hogy kiismerd őt.
2018. febr. 3. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Legelőször változtass a hozzáállásod on a szexet illetően. Te is, meg egyes is úgy álltok hozzá, mint csereeszköz vagy jutalom, amivel még hálás valamit vagy cserébe adsz. Te nem szeretsz szexelni kérdező?

31/f

2018. febr. 3. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen normális a viselkedésed. Érthető a bizalmatlanság, korábbi tapasztalatok ezt igazolják.

Férfiként én is bizalmatlanvagyok az elején, nem véletlenül. Gyakori hogy valaki a kapcsolat elején mással is randizgat, vagy esetleg párhuzamos kapcsolatot tart fent.

Nálam a bizalmat ki kell érdemelni, nem jön csak úgy magától, de ha fél év alatt nem alakul ki a teljes bizalom akkor nincs értelme a kapcsolatnak.

2018. febr. 3. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

100% ben megbíztam benne.

Aki szexelni akar csak, az addig dug mást, míg szétteszed neki.

A harmadik randin lefeküdtünk, egy éve már együtt is élünk.

2018. febr. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!