Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki hazudott neked tobbszor is magyobb dologban akkor alap a dobás nem?
Bocsi elirtam. Nagyobb dologban-igy akartam.
Koszonom
Egy kapcsolat az őszinteségen alapul. Nincs helye a titkoknak és a hazudozásnak.
Aki egyszer hazudik, az többször is fog.
-Hol voltál édesem? Itt vannak anyámék, már alig várják hogy megismerjenek. Gyere nagyon finom az ebéd.
1.-a wc-ben voltam, megy a hasam.
-................... .......
............
2.-Most valahogy nincs étvágyam.
-Miért? Ne titkolózz és hazudozz.
-Rosszul vagyok kicsit.
-Rosszul? Hívjunk mentőt?
-Nem nagyon, csak wc-vel kapcsolatos.
-Ne hazudj és titkolózz. Egy kapcsolatban nincs helye hazugságnak. Mit képzelsz?
3.-Nincs étvágyam, rosszul vagyok.
-Pihenj akkor kicsit. Tudok segíteni valamiben?
-Szólok ha kell, köszönöm. Jó étvágyat.
Szerintem a 3-as párkapcsolat a nyerő.
na igen számomra még a kis hazugságoknak sincs helye! max ha amiatt hazudik mert meglepetést akar vele okozni de szerintem az teljesen más téma!
na pl életkor testsuly magasság hasonlok lesza.rom jó persze ha +-3 év különbség van azt nem de a ugy igen! ha látom hogy vonzó nekem akkor mindegy hogy most 60 kilo vagy 65 vagy 40.....
a nagyobb hazugságok pl fizetése, szüzessége (na annál lehordom mindennek és elviharzok...) párkapcsolatai száma, drogok stb
Sosem láttatok még Dr.House-t?
Mindenki hazudik. Ennyi. Ilyen az ember ebben a társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!