Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az új barátom nélkülem megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom nélkülem megy esküvőre. Ez mi?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt tegnap tudtam meg, hogy amúgy ő augusztus végén esküvőre megy de még meg sem említette dolgozom e aznap vele megyek vagy valami,semmi. Ezt mégis, hogy gondolja? Nagyon bosszant de nem fogok szólni, menjen akkor de akkor nem fogok ebbe sokat bele képzelni innentől... 24 l 29F

2019. aug. 10. 12:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi ido utan meg egyaltalan nem furcsa, hogy nem visz magaval. Plusz ha az en eskuvomrol lenne szo, amit mar ki tudja miota szervezek en sem orulnek, ha minden masodik meghivottam a plusz egy fojevel elkezdene varialni, en meg telefonalhatok a szolgaltatoknak, hogy a harmadunokatestverem hozza a ket honapos baratnojet, meg egy teritek kell. Szerintem borzasztoan tulreagalod es illetlen vagy.
2019. aug. 10. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:
41%

"Ha őszintén fogalmaztam volna, akkor azt mondom, hogy bocs, de nem akarok az esküvőmre vadidegen pitsákat, akikkel egy héttel később vagy együtt van még a srác vagy se."

A többieknek mind igaza volt. A kérdező hisztis és túlreagálja, esküvőre egy vendég nem hívhat plusz egy főt, stb. stb.

De hogy neked a pitsát miért kellett a kommentedbe beleírni?? Miért is pitsázol le vadidegen lányokat/nőket? És honnan tudod, hogy nem lesznek együtt? Te házas vagy? Ki az, aki elvett egy ilyen rosszindulattól fröcsögő nőt?

2019. aug. 11. 11:34
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

1) Két hónap az lófütty. Értelmes ember az aktuális friss partnerét nem viszi ilyen eseményekre, hogy azzán 2 hónap szakítás után magyarázkodnia kelljen az esküvőn összegyűlteknek később, az album nézegetése közben, hogy ja, az az a csaj, akivel akkoriban futottam pár hónapot...

2) Egy meghívó nem számol automatikusan plusz egy fővel, és nem a meghívott dönti el, hogy visz/vihet-e magával vkit, hanem a meghívó. Ha ők nem úgy küldték ki a meghívót, hogy Tóth Jóska és kísérője, akkor ha meg akarna hívni, sem mehetnél, kb., ez az illem.

2019. aug. 11. 13:25
 24/24 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem kell ennyire letamadni a kerdezot. Lehet, hogy ahol o lakik, rugalmasabban kezelik az ilyesmit es nem olyan furcsa hogy nem csak evek ota egyutt levo parokat visznek.

En pl. voltam eskuvon egyedul,mikor 3 hete ismertem a volt pasimat, nekem se jutott volna ennyire az eskuvohoz kozel eszembe, hogy megkerdezzem, elvihetem e. De pl a ferjem csaladjaban ezt tok lazan kezelik,maguk a hazasulandok biztatjak az egyedulallokat, hogy hozzanak magukkal valakit. Igy voltam en is 2 honappal a megismerkedesunk utan az unokatestvere lagzijaban, pedig mi tulajdonkeppen a lagzi napjan mondtuk ki, hogy egy par vagyunk.

Amikor a mi eskuvonk volt, a ferjem szinten ugy szamolt, hogy az egyedulallok hoznak magukkal valakit, pedig nem keves embert hivtunk meg. Szoval ahany kornyek, annyi fele szokas.

Kedves kerdezo, nem csinalnek a helyedben nagy ugyet belole, nyilvan,ahogy a tobbiek is mondtak, tul friss a kapcsolat, lehet meg nem akar az egesz csaladnak bemutatni.

Viszont azert szolhatna rola, hogy eskuvore megy, es ezert es ezert nem visz teged, akkor mar egesz maskepp nez ki.

Egyebkent en azzal talalkoztam, hogy a legtobb helyen egy hettel az eskuvo elott kell veglegesen megmondani, hany fore teritsenek. Az ultetorendet is csak az utolso napokban tudod osszerakni, nekem volt baratnom aki szerdan meg lazas volt igy maga se tudta jonnek e szombaton a saladjaval, vegulis sikerult eljonniuk, de miattuk volt A es B terv is ulesrendre.

2019. aug. 13. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!