Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre nélkülem megy?

Figyelt kérdés
A páromat a kollégája meghívta az esküvőjére, 8 hónapja vagyunk együtt, a meghívás csak neki szólt. Engem viszont ez nagyon zavar.Ő azt mondja,hogy mit csináljon, ő nem tehet róla. Szerintem viszont tehetett volna. Ti mit gondoltok erről?
2009. aug. 4. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
A kolléga nem tudja, hogy ti együtt vagytok? Akinek párja van nem szokták egyedül meghívni...
2009. aug. 4. 10:16
 2/10 A kérdező kommentje:
De tudja, de új a cégnél és ezért - állítólag- már megvolt a vendéglista, ezért csak őt hívták...??
2009. aug. 4. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Sztem találjon ki egy okot, hogy mért nem mehetett el. Pár nélkül egy esküvőn kicsit uncsi. Ha új is a cégnél akkor nem lehetnek olyan közeli barátok. A kolléga meg fogja érteni.
2009. aug. 4. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
A kapcsolatunk elején az én párom is elhívták egy lagziba a 3 gyerekével. Engem nem hívtak, nincs hely... Aztán előtte 1-2 nappal mondták a páromnak, hogy hát jó, elvihet engem is. Én így nem mentem. Ő elment. Ha ugyan ez fordítva lett volna én tuti nem mentem volna el, akárkinek az esküvője lett volna. 32/F
2009. aug. 4. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom az őszíntét az én párom nem megy nélkülem sehová nemhogy esküvőre mi is 8 hónapja vagyunk együtt de nemis egyszer volt rá példa hogy,csak őt hívták és nemment el és megmondta azért nem mert nélkülem nem megy!Szóval ha igazán szeret téged nemmegy el és lemondja...
2009. aug. 4. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Az esküvőn helyet kell foglalni mindenkinek, a többséget a lakodalomba is meghívni. Ha nem is ismer téged, akkor mit vártál tőle, hm?
2009. aug. 4. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
12:59: ha elolvasod í kérdező írta, hogy a kollega tudott róla, hogy ő is van. Így szerintem bunkóság őt nem meghívni. Ha valakit meghívok akkor vagy a párjával együtt teszem, vagy sehogy.
2009. aug. 4. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem értem, mit kell ezen felfújni, hagyj neki szabad levegőt.

A saját esküvődnél neked természetes lenne,hogy minden meghívott vigye a barátját, barátnőjét? Gondolkodj már el egy kicsit..

2009. aug. 4. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, nekem természetes lenne. 32/F
2009. aug. 5. 08:05
 10/10 anonim ***** válasza:
igen,úgy szokták h xy és párja! nekem is rosszul esett h az exem elment egy esküvőre,és jól elvoltak,lerészegedtek,én meg otthon ültem...
2009. aug. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!