Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom nélkülem megy esküvőre. Ez mi?
"Legalább illemből hívna meg"
Az esküvőre nem ő hív meg téged, hanem a házasulandó pár hívhat meg. Egy vendégnek semmi joga nincs plusz vendéget vinni, ha nem hívják!
"Legalább illemből hívna meg"
Legalább tudnád az illemet.
Vendég nem hívhat meg másik vendéget sehova, csak a házigazda.
Miért hívna meg másnak az esküvőjére?
Az hív vendégeket, aki házasodik.
Biztos nagyon díjazná az ifjú pár, ha még 10-20 ezer forinttal meg kéne dobni a költségeket, mert jóskapistának új barátnője van, aki nem bír ki pár órát a barátja nélkül.
Nálunk is volt egy pár, akik két hónappal az esküvőnk előtt jöttek össze. Akkorra már végleges volt a vendéglista, pont annyi ember volt rajta, ahányan beférnek az étterem különtermébe (nem akartuk ennyire kicentizni, de az ennél korábbi módosítasokat igyekeztünk rugalmasan kezelni). Finoman elmondtuk, hogy bocs, de nem hozhatja a csajt.
Ha őszintén fogalmaztam volna, akkor azt mondom, hogy bocs, de nem akarok az esküvőmre vadidegen pitsákat, akikkel egy héttel később vagy együtt van még a srác vagy se.
Nem tudom, mit kell pattogni, ha az ifjú pár egyik tagját se ismered. Az, hogy az egyik haverjukkal kefélsz épp, már szerinted feljogosít rá, hogy rajta legyél az összes esküvői fotójukon?
Csodálatos mintapéldánya vagy a tipikus hisztis barátnőnek.
Többen is leírták már, de megerősítem őket:
1: nagyon friss a kapcsolatotok, semmi fura nincs benne, ha még nem visz el ilyen nagyobb eseményekre. Ettől még gondolhatja komolyan, tervezhet hosszútávra veled (szegény...).
2: esküvőkre már jóval korábban kint vannak a meghívók, és szokott lenni visszajelzési határidő is, hogy a pár meg tudja csinálni az ültetést...stb. Szóval valószínűleg, ha akarná se tudna meghívni.
3: fogalmad sincs az illemről, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy egy roppant bunkó dolgot vársz el tőle. Te csak annyit tudsz, hogy minden körülötted forog, és amikor szembesülsz vele, hogy ez nem így van, hisztikézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!