Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az új barátom nélkülem megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom nélkülem megy esküvőre. Ez mi?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt tegnap tudtam meg, hogy amúgy ő augusztus végén esküvőre megy de még meg sem említette dolgozom e aznap vele megyek vagy valami,semmi. Ezt mégis, hogy gondolja? Nagyon bosszant de nem fogok szólni, menjen akkor de akkor nem fogok ebbe sokat bele képzelni innentől... 24 l 29F

2019. aug. 10. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja vagytok együtt, az esküvői vendéglista viszont régebb óta végleges. Akkor még képben sem voltál, szóval ne sírj, ez tök rendben van.
2019. aug. 10. 13:01
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

"Legalább illemből hívna meg"

Az esküvőre nem ő hív meg téged, hanem a házasulandó pár hívhat meg. Egy vendégnek semmi joga nincs plusz vendéget vinni, ha nem hívják!

2019. aug. 10. 13:01
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, de esküvőre nem mennek az emberek, hanem meghívják őket. AMikor az esküvőt szervezték, te még sehol nem voltál. Két hónapos ismeretség után mégis mit vársz?
2019. aug. 10. 13:02
 14/24 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem úgy van hogy illem, hanem hogy kb fél évvel előre kiszórják, de legalább 3-4 hónappal előre a meghívókat, kinyomják, személyesen elviszik, névreszólóan, te még akkor sehol sem voltál. Tudod te hogy mekkora meló egy esküvő, egy ültetés? Egy két hónapos kapcsolatot meg amúgy se visznek el ilyen helyre, kapjál már magadhoz.
2019. aug. 10. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

"Legalább illemből hívna meg"

Legalább tudnád az illemet.

Vendég nem hívhat meg másik vendéget sehova, csak a házigazda.

2019. aug. 10. 13:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért hívna meg másnak az esküvőjére?

Az hív vendégeket, aki házasodik.

Biztos nagyon díjazná az ifjú pár, ha még 10-20 ezer forinttal meg kéne dobni a költségeket, mert jóskapistának új barátnője van, aki nem bír ki pár órát a barátja nélkül.

2019. aug. 10. 13:19
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is volt egy pár, akik két hónappal az esküvőnk előtt jöttek össze. Akkorra már végleges volt a vendéglista, pont annyi ember volt rajta, ahányan beférnek az étterem különtermébe (nem akartuk ennyire kicentizni, de az ennél korábbi módosítasokat igyekeztünk rugalmasan kezelni). Finoman elmondtuk, hogy bocs, de nem hozhatja a csajt.

Ha őszintén fogalmaztam volna, akkor azt mondom, hogy bocs, de nem akarok az esküvőmre vadidegen pitsákat, akikkel egy héttel később vagy együtt van még a srác vagy se.

Nem tudom, mit kell pattogni, ha az ifjú pár egyik tagját se ismered. Az, hogy az egyik haverjukkal kefélsz épp, már szerinted feljogosít rá, hogy rajta legyél az összes esküvői fotójukon?

2019. aug. 10. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

Csodálatos mintapéldánya vagy a tipikus hisztis barátnőnek.

Többen is leírták már, de megerősítem őket:

1: nagyon friss a kapcsolatotok, semmi fura nincs benne, ha még nem visz el ilyen nagyobb eseményekre. Ettől még gondolhatja komolyan, tervezhet hosszútávra veled (szegény...).

2: esküvőkre már jóval korábban kint vannak a meghívók, és szokott lenni visszajelzési határidő is, hogy a pár meg tudja csinálni az ültetést...stb. Szóval valószínűleg, ha akarná se tudna meghívni.

3: fogalmad sincs az illemről, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy egy roppant bunkó dolgot vársz el tőle. Te csak annyit tudsz, hogy minden körülötted forog, és amikor szembesülsz vele, hogy ez nem így van, hisztikézel.

2019. aug. 10. 13:52
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Az öcsém esküvőjekor kereken 3 hónapja voltam együtt a szerelmemmel. Tudtuk, hogy hosszú távon gondolkodunk együtt (5 éve volt ez, még mindig együtt vagyunk, és együtt is maradunk :), de eszembe nem jutott volna elvinni. És ha mégsem jön össze a kapcsolat, akkor ott virítson az esküvői fotón egy random idegen? Gondolj már bele egy kicsit ebbe is, egy esküvő nem csak egy szimpla buli az adott család életében.
2019. aug. 10. 14:30
 20/24 LazyJones ***** válasza:
75%
Én fél éve voltam együtt asszonnyal, amikor nagybátyámék esküvője volt, fel sem merült az, hogy ő is jöjjön. Nem volt bemutatva a családnak, nem volt meghívva, és amúgy sem vagyunk összenőve. Plusz fél év után családi karácsonyozásra már gond nélkül elhívták szüleim.
2019. aug. 10. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!