Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg a barátnőm?
Előre írom, hogy hosszú lesz, csak az olvassa el akit érdekel.
27 éves fiú vagyok, barátnőm 24 éves. 8 hónapja vagyunk együtt. Nem együtt lakunk még, de kb 10 km van a két város között, max 15 perc. Nagyon jól megvagyunk, az elején viszont jobban éreztem barátnőmön a lelkesedést. Gondolok itt arra, hogy üzenetekben jobban érzékeltette, ha hiányzom neki stb, vagy örült, hogy ismét beszélünk. Aztán az elmúlt 1- másfél hónapban már ritkán ír ilyesmit, és ezt most „szóvá” is tettem neki, hogy nekem ezek régen nagyon jól estek. Sajnos nálam meg tudni kell, hogy én nagyon kimutatom, meg jó érzés mindig elmondanom, írnom neki, hogy szeretem, és lehet túlzónak gondolja stb. Nem is nagyon akartam neki erről írni, mert személyesen semmi gond nincs. Neki pedig az volt a válasza, hogy miért nem úgy ír az az volt, hogy: Nyilván ő sincs mindig hangulatánál, de attól nagyon szeret, plusz azért nem mondja mostanság annyit, hogy hiányzom neki, mert míg régebben heti 1-2 napot találkoztunk, most ha itthon van, szinte mindig, van, hogy esténként mindennap, és nincs meg az a tipikus hiányérzete, csak olyankor ha 40km-re van tőlem és dolgozik, és pl napokig nincs itthon, és tudja, hogy nincs az, hogy ha azt mondja hogy most tali, akkor rögtön tudok menni, míg ha otthon vagyunk ez a része egyszerűen megoldható. Plusz ha nem vagyunk együtt, akkor ő is csinálja a dolgát, de nyilván jobb velem, mint nélkülem. Valamint az első hónapokban megvolt számára a nagy izgalom, most meg nem feltétlenül érzi, de ez csak azért, mert már tényleg mindennapos a tali majdnem. És tudja, hogy ha majd jön az, hogy összekoltozés meg minden ilyesmi, akkor nyilván ismét lesznek ilyen újdonságok a kapcsolatban, addig meg szimplán tudja, hogy úgyis itt vagyunk egymásnak.
Nekem ő az első nagy szerelmem és nem akarom elrontatni, lehet ezért látok bele hülyeségeket. Eddig is voltak kapcsolataim, de azok semmik voltak. Úgyhogy talán ezért félek, hogy elveszíthetem. Amúgy személyesen tényleg nincs gond, minden okés, jól elvagyunk, eljárunk ide-oda, randik stb, nyaralni is voltunk, a szex is jó, csak ezeket hiányolom, mert én tényleg lehet már túlzóan, de sokat bújok és mondom még mindig, hogy szeretem, ezt mondtam is neki, hogy ne is haragudjon ezek miatt.
Plusz munkaváltás előtt van, vagyis szeretne váltani és sajnos az a része nem ugy alakul még ahogy szeretné, és ezek miatt is feszült. Gondolom ez is rátesz a dolgokra.
Szerintetek akkor minden rendben van közöttünk?
Valószínűleg gyorsan ellaposodott a dolog. Nem csak az kell, hogy sokat találkozzatok hanem az is, hogy ez minőségi együtt töltött idő legyen. Hogyha mindig csak punnyadtok és nézitek a TV-t akkor nem fog sokáig működni, nagyon hamar kihül. Nem az összeköltözésnek meg a nagy mérföldköveknek kell hozniuk az izgalmat, folyamatosan fent kell tartani sok minőségi programmal.
Járjatok el sokkal többet, legyenek különleges programok, randik. Ezzel lehet a szerelmet és az izgalmat fenntartani, magától nem fog megmaradni. Ezt érzi most a barátnőd is, sok volt a szürke hétköznap és kezd kihülni a kapcsolat. Maximálisan menthető a helyzet, csak oda kell tenni magatokat.
Más a szeretetnyelvetek. A tied a szavakbeli, neki valószínűleg más. Ő hogy kedveskedik neked? Lehet hogy ő kifejezi, hogy szeret, csak pl szívességekkel, vagy pl testi kontaktussal. Csak te nagyon elvárod a szóbenit, mert te ezt ismeres.
Figyeld meg inkább ő hogy mutatja ki az érzéseit és tanuld meg azokat észrevenni és értékelni.
Illetve olvasd el a szereternyelveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!