Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire változott meg a képed a párodról és a kapcsolatodról összeköltözés után?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Okádni tudnék tőle.
2019. júl. 28. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Sokkal boldogabb lettem.
2019. júl. 28. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Hatalmas csalodas az en parom!

Kulsore jol nezki, de agyilag feler egy ovodassal. Kezdetben eloadta hogy felnott ferfi, gyermekeket, csaladot akar. Miutan osszekoltoztunk boldog voltam, egyutt foztunk, takaritottunk. Nem reg koltoztunk ossze ezt tudni illik de mar a sirba tett! Igaz a mondas lakva ismerszik meg az ember. Hat ne tud meg! En tiszta depresszio vagyok nem jarok sehova readasul munka nelkuli lettem miota osszekoltoztunk. Nincs kulcsom,hogy legalabb boltba leszaladjak,mar azota konyorgok neki miota osszekoltoztunk. O dolgozik 3 muszakban, az anyjahoz jarkal allandoan, ha kerek valamit nem teljesiti. Mint peldaul ma, ugy hogy nem lesz vacsora majd eszi azt amit az anyjatol kapott. Ugy hogy kedves kerdezo, ismerd ki elosszor a parod utanna koltozzetek! En nagyon megbantam! Ott tartok hogy fogom a cocmokjaimat es eltunok! Legalabb kedvem szerint jarhatok tarsasagba, tanulhatok, dolgozhatok. Es nem lesz mellettem egy olyan ember aki mosogato szivaccsal dorgoli a retket a foldrol utanna a tanyerokat minden fertotlenito szer nelkul.

2019. júl. 28. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Semennyire. Vagyunk annyira intelligens emberek, hogy mielőtt összeköltöztünk volna megismertük egymást rendesen. Hogy mennyire érett a másik, hogy VALÓJÁBAN hogyan áll a házimunkához, az élethez, a problémákhoz. Rengeteget beszélgettünk ilyen dolgokról, "gyakoroltunk" például főztünk vagy takarítottunk együtt meg bevásároltunk, átbeszéltük, hogy milyen problémákat hogyan oldana meg a másik vagy mi a véleménye róla. Egymás viselkedése alapján meg leszűrtük, hogy hogyan fog hozzáállni bizonyos dolgokhoz.

Így nyilván semmilyen meglepetés nem ért minket amikor összeköltöztünk. Sajnos az emberek többsége olyan mint a hármas, fogalma nincsen, hogy milyen ember az akivel összeköltözik mert gyakorlatilag nem kommunikálnak egymással.

2019. júl. 28. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Pozitívan csalódtam. Igazából ő eléggé egy konzervatív, régimódo családból jött, ahol mindent alá tettek, de nekem meg midnenben segít, úgyhogy eléggé pozitívan csalódtam. Nem is egy idegbeteg állat, mint az apám, úgyh ő egy teljesen normális, átlagosnál sokkal jobb ember, számomra kincs.
2019. júl. 28. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Semennyire. Max annyi, hogy jobban kötődünk és még bennsőségesebb a kapcsolatunk.
2019. júl. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!