Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt hogy az összeköltözés után nem az a párod akit Te előtte ismertél?
Éreztem...
Azt hittem, hogy egy felnőtt férfival van dolgom, aztán anyuka szoknyája mellől hozzám költözött.
Hát mintha egy 6 évessel laktam volna együtt.
Amíg nem költöztünk össze, ezeket a dolgokat egész jól el tudta titkolni, bár voltak intő jelek.
7 hónap után költöztünk össze és 3 hónapon belül újra otthon volt az anyukája mellett.
Semmit nem volt hajlandó tenni azért, hogy felnőtthöz méltóan éljen, állandóan hisztizett, hogy ő csak friss kaját eszik,a tegnapi hűtőset már nem, nem tudja hogy kell bekapcsolni a mosógépet, pedig oda volt tekerve minden, ahova kellett, csak a gombot kellett volna megnyomni, egész nap PS, mert most ő nagyon szabad, rászokott a fűre mert azt otthon nem lehetett, meg az ilyesmik.
Mondtam, így nincs értelme, ő meg pakolt és hazament, mert az volt a legegyszerűbb neki, egy pillanatig nem próbált változtatni.
Mindig vannak előtte gyanús jelek, csak ezeket utólag rakja össze az ember.
Én próbáltam mindenben a kedvében járni, de csak egyre rosszabb lett.
Idővel többet keresett és többet is szórta a pénzt: tragacsra, kaszinóra, italokra...
Próbáltam felemelni, de a munkája kiégette.
Csak a rosszat, hazudozást, verést kaptam.
Magam miatt szakítanom kellett, 3 évet éltem vele.
Amíg nem költöztök össze, addig tudja az ember a lehető legjobb oldalát mutatni. Viszont utána sajnos minden kiderül.
Nem mindig a legrosszabb dolgokra kell gondolni, de gyakran egy jóval tunyább verzióját kapjuk az embernek Az összeköltözés, az egyik legnagyobb lépés, s utána úgyis érezzük kicsit lehet lazítani (nem azonnal, de kis idő után).
Nagy ebben kell sikeresen navigálni hogy minden szuper legyen a jövőben is és kitartó, hosszú kapcsolatot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!