Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok? Szerintetek egy kapcsolatnak azonnal vége, ha valamelyik fél fizikailag bántalmazza a másikat?

Figyelt kérdés

Pár hónapja volt szerencsém azon kevesek közé tartozni, akik egy interaktív színházi előadáson vettek részt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy volt egy jelenet, ami után a moderátor kérdéseket rakott fel a nézőknek. Ezek a kérdések a történethez kapcsolódtak, de a saját véleményünkre voltak kiváncsiak. Nem rendes színházban voltunk, hanem egy előadóteremben, aminek a két oldalára voltak felsorakoztatva a székek. A kérdéseknél az egyik oldal az igen, a másik pedig a nem volt. Összesen 42-en voltunk ott, pontosan ennyi székkel is, szóval tényleg ne képzeljétek el valami óriási dolognak ezt. Miután a moderátor feltette a kérdést, először is az oldalt kellett kiválasztanod. Ha éppen a véleményeddel ellenekező oldalon voltál, értelemszerűen átmentél a másikra. Nem kellett leülni, ha nem akartál. Gyakran hely se volt. Kérdések között pedig volt kettő olyan, ahol én személy szerint kifejezetten felcsesztem magam.

Az egyik kérdés úgy hangzott, hogy egy kapcsolatnak azonnal vége van-e, ha a férfi megüti a nőt. Megszámoltam, heten!!! voltunk azon az állásponton hogy nem, nincs. Az érvek jöttek. A nem mellett az szólt, hogy az ütés lehet egy helyrerázó pofon is, aminek például nincs bántalmazó szándéka. De az is, hogy a férfi lehet annyira ideges, illetve a párja lehet annyira tapintatlan, hogy azt az ütést megérdemelje. Én azzal érveltem, hogy a férfinek is ugyanolyan érzései vannak mint a nőknek. Egy pofon pontosan ugyaolyan rosszul tud esni egy férfinak, mint egy nőnek. A moderátor nem is értette ezt igazán, azt hitte, hogy ezzel az érvemmel a másik oldalra tartozok. De nem, ennek ellenére is azt gondolom, egy pofon néha igenis bele tud férni egy kapcsolatba.

A következő kérdés ezt a feltevést megfordította. Egy kapcsolatnak azonnal vége, ha a nő megüti a férfit?

Na, a 42 jelenlévő néző közül a legtöbb, nagyjából a háromnegyede átjött arra az oldalra, hogy attól még nincs vége. Leginkább nők voltak, de a férfiak közül is jószámmal gondolták ezt. Az érvek között elhangzott hogy a férfinak ezt bírnia kell, a férfi ha egy pofont kap, azt megérdemli, meg ugye lehet az játszásból is. De olyan alpári szöveg is elhangzott, amit nem tudtam hova tenni. "Ha engem megüt egy nő, nagy dolog. Picikét piros lesz az arcom és kész, férfi vagyok, bírnom kell. De ha én ütök meg egy nőt... na az akkor talán fel sem kel!"

Ti melyik kérdésnél hova állatok volna? Mivel érveltek ez mellet?

2019. aug. 5. 23:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Egy nő engem nyugodtan rúghatna, szóval nem minden esetben lenne vége...
2019. aug. 6. 07:37
 12/34 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelműen vége.

A volt nejemnél akkor telt be a pohár amikor annyira felidegesített, hogy kezet emeltem rá. Provokált, de nem ütöttem meg, otthagytam mint egy darab követ. Mivel a saját tulajdonomban laktunk a következő nap közöltem vele hogy részemről vége és takarodjon a fenébe. Jelenetet rendezett,nem volt erre hajlandó, még a rendőröket is kihívta, ezért zárat cseréltem és az összes cuccát elvittem a szüleihez és elköszöntem. Szerencsére bútor nem volt, ami használati eszközt együtt vettünk vagy kaptunk azt mind elvittem, ne is lássam.

A volt anyósom szerint ezt az affért meg lehetett volna beszélni, de erre annyit mondtam, hogy most nem járt el a kezem de legközelebb már nem vállalok rá garanciát.

Jól döntöttem, a mostani párom egészen más személyiség, így utólag nem is értem hogy vehettem el azt a nőt.

2019. aug. 6. 09:03
 13/34 anonim ***** válasza:
73%

#6: Nem, ez nem mazochizmus. Egyszerűen szeretem a nőktől a agresszióba hajló temperamentumot. Szexinek tartom, érzelmek és indulatok szabadulnak fel, nekem ez valamiért örömet okoz. Én érzelmileg a hideg és a forró dolgokat szeretem, a langyos nincs rám jó hatással.

Nem az idegbeteg hisztérkikákat preferálom, hanem azt, ha egy amúgy érzékeny és intellektuális nőből is elő tud törni a vadállat. Szeretem érezni a düh korbácsolta, felszabaduló energiát, erőt, szeretem, amikor néha a kimért tudatosság fölött úrrá lesz az ösztönösség, és egy pillanatra lebomlanak a gátlások. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nagy része (a nagyon extrém vészhelyzeteket leszámítva) csak akkor adja az igazi önmagát, amikor eszeveszettül mérges, és esetleg szex közben, de az utóbbi már nem mindenkire és nem mindig igaz.

#5 voltam.

2019. aug. 6. 09:52
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem azok az igazán veszélyes emberek akik ha előkerül egy ilyen téma túloznak, szélsőségesek, ők folyamatosan vissza fogják magukat évekig évtizedekig és aztán valami miatt borul az egész, ettől tartanak. Azok akik egészségesen gondolkodnak azok ilyenkor sem mennek el a végletek irányába.
2019. aug. 6. 09:58
 15/34 A kérdező kommentje:

#9 Ez egy ifjúsági színházi társulat előadása volt. Akár hiszed, akár nem.

Az én nézetemet pedig rendesen sikerült félreértened. Szerintem egy pofon ugyanúgy tud esni egy nőnek, mint egy férfinak. Akármelyik üti meg a másikat, annak bizony következményei vannak. Viszont nem gondolom hogy az ütés ténye az, ami miatt a kapcsolatnak vége van. Úgy gondolom, hogy mire odáig jutsz hogy megüsd a párodat, addigra már sokkal nagyobb problémák is vannak a kapcsolatotokban.

2019. aug. 6. 10:15
 16/34 anonim ***** válasza:
89%

Gyerekkorom óta Apám által 15 éves koromig okkal vagy ok nélkül ütve voltam. Egyszer nemet mondtam és visszaadtam. Nem voltam rá büszke, és az erőmet sem tudtam hiva tenni honnan jött akkora. Azóta tart tőlem.

Utáltam minden férfit magam körül, aki közeledni akart, mert valamiért mindig a srcácokkal jöttem ki jobban, de aki már nem csak a barátságom akarta gyűlöltem és nem tudtam megnyílni sem felé, inkább eltávolodtam.

Aztán jött a férjem, nagyon szép volt minden, a házasság első honlapjában megváltozott, pont amikor nagyon nehéz időket éltünk meg. A munkahelyemen hatalmas volt a stressz, rosszul voltam minden nap, kórházba is kerültem és egy nap besokalt csak, mert nem feküdtem le vele megvert, mert én nem teljesítettem a papírban foglaltakat, tehát a házastársi "kötelezettségem". Nem ütöttem vissza, hiszen a verekedést élből elutasítom és mindig az jut eszembe arról a napról, hogy mi lett volna ha... Mi volt, akkor mikor Apám szemében megláttam a gyerekként visszaadott bántalmazás utáni félelmet, pusztán a gyűlölet hatására felerősödött ütés okán... Most válunk

Szerintem nem kérdés, hogy épp elméjű ember poénból sem verekszik vagyis üt meg/pofoz fel valakit. Sem nő, sem férfi. Ha mégis nem kérdés, hogy nincs jövője a kapcsolatnak.

2019. aug. 6. 18:59
 17/34 anonim ***** válasza:
29%
Az a férfi, aki vitatkozott már nővel, az tudja, hogy jobban jár egy lottószelvénnyel, mert ott tbb esélye van nyerni. Kb olyan, mint szobabiciklizni. Csak belefáradsz, de nem jutsz sehová. Én szeretem, becsülöm a nőket, hisz gyönyörűvé tették az életemet, de az isten mentsen attól, hogy meg akarjam őket győzni. Én férfi vagyok, a logika mentén gondolkodom, s úgy is érvelek. A nő az érzései mentén él és ítél. Ha véletlenül vesztésre állna, akkor előjön mással, aminek semmi köze az eredeti kérdéshez. Szóval egy idő után ez dühítő tud lenni. Amit lehet, inkább ráhagyom az imádott feleségemre. De persze egy nő életében akkor is előfordulnak napok, amikor nem kell indok ahhoz, hogy veszekedni támadjon kedve. Szóval én a magam részéről nem csodálkozom különösebben, amikor azt hallom, hogy az amúgy békés férj leakasztott egy sallert.
2019. aug. 6. 19:12
 18/34 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó: Ezért nem kell összejönni olyan nővel, aki azt hiszi zöld a ég, mert abból csak vita lesz. Hiába próbálod ész érvekkel bebizonyítani h nem, nem fogja elfogadni. Ostobákkal nem kell foglalkozni, s akkor egy lesz az értékrend. A nő érzelmi alapon fogja megközelíteni, te meg logikai alapon, de UGYANAZT a végeredményt!

32f

2019. aug. 7. 10:14
 19/34 anonim ***** válasza:
83%
Különben szerintem azokon a napokon nem a nőnek támad kedve veszekedni, hanem sokszor csak nem tudja hozni azt a megszokott megnyugtató bűbájos kommunikatív színvonalat, mert éppen egy kicsit kellemetlenül érzi magát, és sokan erre ugranak, úgyhogy olyan emberek közelébe nem jó menni olyankor, akik csak akkor higgadtak hogyha a nő (vagy férfi is lehet) bűbájos, ha egyszerűen átlagosan normálisan reagál vagy nem virul a feje akkor már egyből plafonon vannak. Ha valaki stabil lelkileg és jó a tűrőképessége akkor kibírja azt is ha egy másik ember fáradt mellette és emiatt nem mosolyog vagy olyan arckifejezést vág hogy most neki valami kicsit kellemetlen érzés, vagy valamire jobban kell figyelnie. De néhányan már ettől is idegesek. Ezek az emberek általában gyerekekkel is ugyanilyenek szoktak lenni úgyhogy apának is kicsit nehézkesen működnek mert azért a gyerekek is egyszer toppon vannak egyszer meg nem.
2019. aug. 7. 10:44
 20/34 anonim ***** válasza:
26%

Hallotok olvastok sok nőről akit üt a párjuk de megis szeretik vissza mennek hozzá? Utólag én is ilyen voltam,csak pasi.

Exem ha úgy nézzük sokat nyelt az élettől, bár a nagyrészét magának csinálta.

2+1szer "vert"meg. 1. Messengeren szakított,hülye voltam lementem hozzá,de amikor rájött a szakítósdi addig az alakalomig egy találkozó mindent megoldott.

1-2óra hosszat flegmázott a barátnője gyerekére vigyázott. Aztán a gyerek hazakerűlt, szerettem volna megbeszélni a dolgokat,normális kezdett lenni,megkért had nyomja ki a hátamon a miteszereket. Nem is tudom miért (biztos rosszat szóltam) elkezdett ütni vágni. Nem erősen nem csattanós pofonok inkább olyan gyenge de sűrű pofonzápor volt,dühkitörés Nem testileg fájt meglepődtem,1-2perc is eltelt mire felfogtam a barátnőm üt. Közben tette rám az igét. Feleszméltem lefogtam egy kezemmel a két kezét,akkor rugni kezdett,térdemmel lefogtam a lábát.Állítólag fájt neki ahogy szorítom ..persze ez nyomott hagyott rajta:( ha ügy lett volna belőle én járom meg. Valami fura érzés fogott el ahogy magyaráztam neki,hogy ez nem tetszett,ahogy feküdt tehetetlenűl,elfordította a fejét a nyakát kezdtem csókolgatni...mivel még mindig forrt a vére szerencsére egy jó szexxel lezártuk a dolgot. Fel se fogtam sokáig mi történt. Persze nem hagytam el.

Másik eset,szintén náluk voltam ,minden okés volt kikisértem cigizni,lehet valami olyat mondtam,vagy telefonomba talált valamit, egyszercsak féltékenységi rohamot kapott, "ő kell neked" csatt "az a ...." csatt pofozgatott menekűlni akartam nem mert fájt ,hanem a szituációból. Nem tudom hogy de falhoz vágott(meglepetés ereje, le voltam fagyva, ő 65 en 95 kg voltam),láttam a szemében forr a düh erre megcsókolt,egy álom csók volt amibe benne van minden.

Mivel hittem abban,hogy otthoni gondok miatti feszűltséget rajtam vezeti le ha normális volt akkor minden szép volt..megvolt a lánykérés. Nem is az esküvő volt a lényeg,hanem hogy mi legyen velünk,ha nemet mond akkor vége. Ott ő fagyott le,aranyos volt ahogy meglepődött. Másnapra lett egy haverja vele hozták vissza a gyűrűt amit hozzám vágott. Kérdőre akartam vonni ,hogy én szépen kérdeztem akkor miért így kell válaszolni. Beugrott a pasi autójába pasit rávette félemlítesen meg elindult,csak nem ugrottam el.

2019. aug. 8. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!