Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogadja el sok pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el sok pasi a külön kasszát, miért akar mindenki közös kasszán lenni?

Figyelt kérdés
Én annak a híve vagyok, hogy a rezsi, kaja feleződik, ezen felül ő is és én is arra költöm a pénzt, amire szeretnénk. Ez miért akkora baj? Van pasi, akinek ez nem probléma?

2019. aug. 2. 14:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Saját példánk.

Én, férfiként X összeget keresek. Csajom ennek sacc/kb. 10-ed részét.

Érdekes lenne a külön kassza, mikor én megyek hétvégén Olaszországba, ő meg...a sarki Tescóba.

Vagy én eszem a kedvenc éttermemben, a csajom meg addig vár a kocsiban, mert nincs pénze ott enni.

2019. aug. 2. 14:56
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

", akik keveset keresnek és a párjuk pénzéből akarnának élni."

Szánalmas vagy. Azért mert te ezt csinálnád, ne feltételezd azt, hogy mások is olyanok, mint te.

Két azonos keresetnél hogy akarna az egyik élősködni a másikon?

Tudod, egyesek képesek túllépni az egójukon és a KÖZÖS célokat helyezi előtérbe az önző egoista vágyak helyett. Mert akkor, minek nekem kapcsolat, ha csak a saját vágyaimat akarnám megvalósítani, és a saját pénzemet magamra költeni?

2019. aug. 2. 14:56
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Elég kevesen keresnek annyit, sajnos. Jó volna, de valahogy mégsem adnak annyit, sokszor még olyanoknak sem, mint tanárok vagy orvosok.

2019. aug. 2. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
22%

Senki nem mondta, hogy tilos elvinned a barátnődet étterembe vagy Olaszországba :) Viszont a közös kasszát el nem tudnám képzelni, pl akarok kocsit venni, de keresek havi 120-at, párom egy milkót, akkor megjön a fizuja és elmegyek kocsit venni? Ő meg oldja meg, hogy mit eszik abban a hónapban :D

2019. aug. 2. 15:14
 15/24 A kérdező kommentje:
Engem az eléggé zavarna, hogy mondjuk együtt vagyunk pár évig aztán szakítunk és egy csomó pénzem elúszott mert mindent a közösbe adtam (én jól keresek). Itt mindenki tündérmese világában él, ma semmi garancia nincs arra, hogy életed végéig egy nővel, férfival maradsz. Én rengeteg ilyet láttam, hogy csak a közös vagyon, pénz miatt maradtak együtt és inkább szenvedtek mert önállóan semmit nem tudnának csinálni (nulla megtakarítás,minden közös). A gyereknél is meg lehet oldani, nekem van olyan ismerősöm, ahol a szülők így vannak a mai napig, semmiből nincs hiánya.
2019. aug. 2. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyannal tudom elképzelni a közös kasszát, akinek a vagyoni helyzete és pénzköltési szokásai az enyémhez hasonlóak. Nagyon kicsi az esély arra, hogy ilyen nővel találkozzak.

35/F

2019. aug. 2. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hallottam ilyesmit, hogy egy férfi ne fogadná el a külön kasszát. Itt gyakorin a férfiak többsége szerint egy nő már attól is aranyásó rbanc, ha nem akar vele azonnal szexelni egy kávé meghívást követően, nem hogy még ragaszkodjanak is ahhoz, hogy hozzáférést adjanak a bankszámlájukhoz.
2019. aug. 2. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azért is ódzkodnék tőle, mert ő járna rosszul. A havi 2-3 ezer Forintomat ami megmarad hóvégén (vagy nem) tuti kevesebb, mint ami bármely normális dolgozó embernek marad hóvégénre.

2019. aug. 2. 15:47
 19/24 Sunshinedoll ***** válasza:
71%

Mert azt akarják, hogy eltartsuk őket.

A férfiak már csak ilyenek.

2019. aug. 2. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:
39%
Én férfiként pont, hogy a közös kasszát nem fogadnám el... egyedi a példád alighanem. Többnyire a nők akarnak a párjuk pénzéhez hozzányúlni.
2019. aug. 2. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!