Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta nekem az egész életemet velem akarja leélni. Ez nem gáz?
Sokkal valószínűbb, hogy csak így fejezte ki, hogy milyen nagyon szerelmes beléd. Ez nem gáz. Ő kicsit túloz, te meg kicsit túlreagálod.
Legyetek most simán boldogok, az idő meg majd eldönti, hogy biztos-e, hogy ő=Ő.
Az,hogy most ezt mondta neked,még nem jelent semmit.Szinte gyerekek vagytok még mind a ketten.(nem sértésnek írtam)
Könnyen lehet,hogy egy év,vagy akár már egy fél év múlva már meg sem akar majd ismerni,mert valami miatt megharagszik rád.Nekem mondott ilyet a tiédnél tíz évvel idősebb barátnő,aztán pár hónap múlva már szóba sem akart állni velem.
A nagy szavakmögött nagyon gyakran nem rejlik igazi,komoly tartalom,ezt tudom neked mondani.
Én épp a 16. szülinapom előtt ismerkedtem meg és jöttem össze a párommal, aki szintén akörül lett 18 éves. Már az első 3 hónap alatt kiderült, hogy ez nem egy egyszerű románc, aminek látjuk a végét, vagy, hogy nem merünk tervezni. Már akkor mondogatta, hogy feleségül akar venni, én pedig, hogy igent szeretnék mondani. Gyerekekről beszélgettünk, hogy majd mi lesz. Jó érzés volt valaki mellett biztonságban érezni magam. Szerintem nem gáz, ha komolyan gondoljátok, persze, csak akkor, ha mind a ketten, és nem csak az egyikőtök. Persze, fiatal vagy még, én is fiatal voltam, kereshettem volna száz másikat hosszabb-rövidebb időre. De nem kerestem. Azóta volt eljegyzés is a 18. szülinapomon, összeköltözés érettségim után. Az esküvőnk tavaly előtt volt, most már ringatom a picit is. Szóval, ha nem érzed úgy, hogy vele kéne leélned az életed, akkor csak keress tovább, de, ha már megtaláltad, legyél boldog ;)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!