Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom mindig hozza magával a szalámit, sajtot, majonézt?
Én nem költök felvágottra, házi sonkát, szalonnát, kolbász eszek, és majonézt meg keverek ki házilag, friss tojásból.
Amikor a párom nálam tölt pár napot, pl. hétvégét, akkor hozza a gépsonkát, pick szalámit, füstölt sajtot, bolti majonézt, beteszi a hűtömbe.
Eszik belőle míg itt van, majd mikor megy el, viszi magával.
Nekem ez olyan zavarba ejtő. Mert például soha nem kínál meg belőle, igaz mondtam, hogy nekem jó, ami itthon van.
Felajánlottam, hogy veszek, amit szeret, de mondta, hogy nem kell.
És soha semmit nem hagy itt, ha csak két karika szalámi marad, azt is hazaviszi.
Anyám szerint sóher és finnyás.
Nem értem, hogy mit háborogtok/humorkodtok ezen. Pl. az én lányom előbb halna meg, mint hogy házi kolbászt, házi sonkát, házi szalonnát egyen. Most akkor ilyen esetben egyen vajas kenyeret? Akkor már jobb, ha viszi a szalámiját.
Mármint nálunk nincs ilyen, mert a barátja betáraz a hűtőben abból is, amit ő szeret.
De pl. az én hűtőmben nem sok mű kaját találnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!