Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom mindig hozza magával a szalámit, sajtot, majonézt?

Figyelt kérdés

Én nem költök felvágottra, házi sonkát, szalonnát, kolbász eszek, és majonézt meg keverek ki házilag, friss tojásból.

Amikor a párom nálam tölt pár napot, pl. hétvégét, akkor hozza a gépsonkát, pick szalámit, füstölt sajtot, bolti majonézt, beteszi a hűtömbe.

Eszik belőle míg itt van, majd mikor megy el, viszi magával.

Nekem ez olyan zavarba ejtő. Mert például soha nem kínál meg belőle, igaz mondtam, hogy nekem jó, ami itthon van.

Felajánlottam, hogy veszek, amit szeret, de mondta, hogy nem kell.

És soha semmit nem hagy itt, ha csak két karika szalámi marad, azt is hazaviszi.

Anyám szerint sóher és finnyás.

2019. júl. 29. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Tömlős sajtot nem is visz? Ez felháborító! Én a helyedben elhagynám.

Toás.

2019. júl. 29. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a hatos válaszolóval.
2019. júl. 29. 22:02
 13/23 anonim ***** válasza:
98%
Egy indukciós főzőlap még igazán lehetne nála..
2019. júl. 29. 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

A szaros Wc papírt is hazaviszed? 😅😅😅

Szerintem addig illedelmes, amíg azt eszi, amit visz. Ha emellett sosem hív meg sehol semmire és még a 2 szelet szalámit is hazaviszi...nos erre szokták mondani, hogy a saját szharát megenné, ha nem lenne büdös. 😁 31F

2019. júl. 29. 23:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Na de kérem! Hogy lehettek olyan pofátlanok, hogy visztek magatokkal wc papírt, majd mikor rátok jön a könnyítés, akkor ott hagyjátok a kulátokat meg a szaros wc papírt amivel töröltétek, de a megmaradt fél gurigát már nem hagyjátok ott???!!! Na de ilyet.... 😂😅 Na meg a másik, hogy miért nem ajánjátok fel a párotoknak hogy kell e neki, vagy lehúzhatjátok a retyón??!!
2019. júl. 29. 23:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kiégtem a kommenteken. 😂😂 Köszi srácok! 😂😂

Amúgy ha ti nem esztek műkaját akkor miert zavar hogy nem kinál meg belőle? Feleslegesen én se tennék fel kérdést ha előre tudom a választ. Amúgy a házi mindenből finomabb ha jól van elkészítve. Szerintem

N

2019. júl. 29. 23:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

...és az ilyen embereknek pontosan ugyanannyit ér a szavazatuk, mint a normálisaknak. Ez a probléma!

🤦

2019. júl. 30. 00:34
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
:D
2019. júl. 30. 07:48
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Jön, leveri a sátrát a hátsó kertben és fél, hogy megromlik benne a szalámi. Én is megsajnálnám had használja a hűtőt szegény, ne légy hűtő irigy. 😂😂😂
2019. júl. 30. 11:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég hova tart ez a világ? Miért nem adsz neki enni? 😂 Talán ha adtál volna/adnál neki enni akkor nem kellene szegénynek vinni magával kaját 🤷😂😂 amúgy ja a mama hogy jön a képbe? Érdekes életetek lehet 😁 Soha nem jutott volna eszembe mikor ismerkedtünk párommal, hogy kaját vigyek😂 neki sem mert mindig főztem/főzök 😁 Felettébb érdekes sztori :D talán legyen szád megkérdezni, hogy miért viszi magával :D de még haza is viszi a maradékot 😂😂 asszem kiégtem😂😂
2019. júl. 30. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!