Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szerelmes vagyok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerelmes vagyok vagy csak vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés

Nem tudom már mit érzek. Van egy fiú,3 hónapja vagyunk együtt.

Viszont nem tudom eldönteni hogy szerelmet vagy vonzalmat érzek.

Mikor vele vagyok nagyon kívánjuk egymást. Nagyon szeretek vele csókolózni,imádom a testét,lényegében mindig csókolnám,simogatnám stb.

Mikor nem vagyunk együtt gondolok rá,legtöbbször arra hogy mit tennék vele és hogy mennyire kívánom.

Sokszor hiányzik olyankor.

Nem tudom mit gondoljak,szerintetek?

Ő az első kapcsolatom 21L

2019. jún. 28. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Inkább vonzalom, fellángolás.
2019. jún. 28. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennek köze sincs a szerelmhez. Egy lelki vagy emberi dolgot nem írtál, csak a szexet. Miért vagy együtt olyannal akibe nem vagy szerelmes? Ez nem kapcsolat, ti csak összejártok dugni.
2019. jún. 28. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Erős vonzalmat érzel. A szerelemnek a személye iránti lelkesedéshez van leginkább közé és ahhoz jön még a vonzalom.

32/f

2019. jún. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!