Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy annyira hiányzik, hogy fizikailag is szenvedek?
Nem fáj konkrétan, csak olyan fura. :(
Másfél éve (!!!) eszeveszettül hiányzik, pedig nem is beszélünk, nem is látom. Mégsem tudom kitörölni a szívemből. :S
Volt azóta barátom, nem is egy, de Ő akkor is mindig ott volt a szívemben.
Egyszerűen nem tudok ezzel mit kezdeni...
Mit tegyek?
Teljesen békésen váltunk el, azóta volt párszor, hogy újrakezdjük, de akkor is az szólt közbe, mint a kapcsolat végén. A távolság...
Már próbáltam mást keresni, jobbat. Találtam. Lehet, hogy jobb is volt. De bármelyiket eldobtam volna egy exemmel eltöltött óráért...
Szijja!
Én is ebben a helyzetben vagyok. Csak nálunk nem a távolság miatt volt a szakítás. Ő dobott ki engem :(
Azóta neki már van új barátnője, de én egyre rosszabbul érzem magam, egyre jobban szenvedek.
Én költözök hozzá közel, de nem miatta, hanem suli miatt 1 év múlva.
De szerintem arra már talál mást... :S
Utolsó, együttérzek. :(
Igen,normális!
Tudom hogy nehéz,de esetleg egy talit beszéljetek meg,akkor szerintem lehet hogy jobb lesz. Mivel azóta nem láttad..És lehet hogy nincsen senkije,mert őis csak rád gondol.
Egy próbát megér:)
Na sok sikert:)
Beszélj vele. Attól függetlenül hogy alakul, jobban fogod magad érezni. Hidd el.
Esetleg ha egyáltalán nem megy a felejtés, és reménytelen a kettőtök helyzete, javaslom keress fel egy pszichológust.
Sok sikert!
köszönöm a válaszokat, de a kérdésem, vagyis a problémám már nem aktuális. :)
egy másik exemmel történő beszélgetés ma nagyon sok mindent megváltoztatott. el kell engednem, el fogom engedni. ideje kicsit magamért élni, nem az emlékének hódolni. szép volt, jó volt, de ennyi.
ha a sors akar még valamit, majd intézni. én nem vagyok hajlandó tovább szenvedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!