Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a hasonló férfiakat?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy másfél évig együtt voltam egy férfival, teljesen normálisnak tűnt, elvvoltunk. Közben a munkahelyemen előléptettek csapatvezetővé, és 11 embernek lettem én a főnöke. Erre teljesen begőzölt, követelte, hogy ne vállaljam el, mert ő soha nem akart olyan nőt maga mellé, aki bármilyen vezető pozíciót tölt be, undorodik ettől. Kérdeztem, hogy miért nem mondta ezt már az elején, mire azt mondta, soha nem gondolta volna, hogy ilyen helyzet áll elő, mert én még a nők között is a legalkalmatlanabbak között vagyok. A nézeteit közölni meg nem lett volna értelme szerinte, mert semmilyen nőnek nem szimpatikus, és nem akarta kockáztatni, hogy hisztizzek feleslegesen, mert úgy látta, teljesen esélytelen, hogy engem vezetőnek léptessenek elő. Mondtam, hogy nem fogom elutasítani az állást, erre átment alpáriba, hogy milyen nevetséges, hogy egy nő a tegnap esti g.ecimaradékkal a szájában dirigál, meg, hogy kibírhatatlan a felelősség, az érzelmi nyomás, és, hogy már egy menzesz tönkretesz minden döntőképességet.

Nagyon csúnya szakítás lett a vége.

Engem az döbbent meg, hogy teljesen normális férfinak mutatta magát, nyoma sem volt ennek a viselkedésnek. Azt mondta, hogy amíg a nő nőként viselkedik, addig kedves, normális.

Mégis hogyan lehetne elkerülni, hogy még egyszer ilyenbe fussak?

Már az elején nyomassak ilyen témákat? Azt sem akarom, hogy frusztrált feminácinak higgyen.

2019. júl. 28. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Te választottad bmeg!!
2019. júl. 28. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Engem az döbbent meg, hogy teljesen normális férfinak mutatta magát, nyoma sem volt ennek a viselkedésnek."

Az a baj, hogy a legtöbb ember bármilyen hasonló helyzetben arra gondol, hogy van valami olyan fix jel, amit ha megtanul, akkor mindent észrevesz. A gond eleve ott van, hogyha valaki a nem normális embereket teljesen normálisnak látja, akkor nála hiányos az emberismeret.

Az ilyen emberek viselkedése nem normális, hiába próbálják páran úgy beállítani, hogy de. Van rengeteg apró jel, amiket a többség lazán átugrik, mert annyira figyelmetlenek minden téren. Most ha azt írnám, hogy az elején is biztos voltak apró idegeskedései bizonyos helyzetekben vagy láthatóan uralkodni akart a kapcsolatban, jó eséllyel azt írnád, hogy ez nem volt feltűnő vagy ebből még nem gondoltál semmire...

2019. júl. 28. 15:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg nem volt, semmiben sem akart uralkodni, talán még túl kedves is volt. Azt hittem, megfogtam vele az isten lábát. Gondolom, ez volt a beetetés.
2019. júl. 28. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hogy eddig teljesen el tudta volna rejteni a hímsovinizmusát. Figyelni kell az apró jelekre.

Én pl. egyszer azért dobtam egy pasit még az ismerkedés elején, mert egy női autóvezetőnek olyasmiket mondott (ő nyilván nem hallotta), hogy inkább maradt volna a konyhában.

2019. júl. 28. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Még a #4 vagyok.

Az a pasi is rendes volt. Az nem jelent semmit. Rendes, amíg abban a szerepben maradsz, amit neked szán. Figyelni kell, hogy másokhoz hogyan viszonyul.

2019. júl. 28. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Már az elején kellett volna tisztáznotok, hogy neked adott esetben lehetnek ilyen ambícióid, és nem fogsz visszautasítani vezető pozíciót, sőt nagyon tetszik az ilyesmi. Már akkor kiderült volna, ha neki ez nem esik jól.

Ez a kapcsolat erre ráment. A férfi jött ki rosszul, hogy milyen hisztis. Most ő a hibás, az más kérdés, hogy alpári stílusban akadt ki. De az is érdekes, hogy emiatt szétment a kapcsolat, tehát a pozíció fontosabb volt, mint az ember. Azt megértem, hogy anyagilag szeretne egy nő haladni, de most minden felelősség a férfin van megint, és ez így szerintem nem fair... pl hogy neki kellett volna előállni vele, hogy ezt ő nem támogatná. De ő azért sem vetette ezt fel, mert szó nem volt még erről...

2019. júl. 28. 16:10
 7/10 anonim válasza:
100%

Èn ugyanazon a vèlemènyen vagyok mint a màsodik vàlaszolò. Kellett legyenek aprò jelek. A leìràsodbòl ùgy tűnik, hogy irànyìtàsmàniàs. Az olyan fèrfi aki ìgy reagàl egy előlèptetèsre, valòszìnüleg mondott vagy tett valamit ami felett elsiklottàl, mert nem tulajdonìtottàl jelentősèget neki. Pedig èppen ezek azok a jelek amelyeket az elejèn èszrevennènek a nők, talàn kevesebb bàntalmazott kapcsolat alakulna ki.

Ezek a tìpusù emberek màr az elejèn is tesznek vagy mondanak olyay amit a nő nem akar eszrevenni, mert azt hiszi, hogy ez semmisèg. Ez az ember tökèletes, stb...

Inkàbb csak tökèletesen megjàtsza magàt.

Több nőt is ismerek akik a közelmùltban vàltak el, mindegyik teljesen màs okbòl, de mèg ők is utòlag làtjàk azokat a jeleket amikre nem akartak figyelni, mert Mr. Tökèletesbe futottak.

Keresgèlj abban a màsfèl èvben ès megtalàlod a jeleket.

2019. júl. 28. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Szarembert fogtál ki.Jelek mindig vannak,csak a szerelem elvakítja az embert.Receptem nincs,annyit tudok tanácsolni,hogy a jövőben figyelj jobban.
2019. júl. 28. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen emberek, en orultem volna, ha a paromnak jol alakul a meloja
2019. júl. 28. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

" tehát a pozíció fontosabb volt, mint az ember. A"

Naná! Nagyon elme roggyantnak kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen himsoviniszta kirohanás miatt az új poziciót visszamondja. Ilyenkor a pasit kell azonnal kirúgni.

Másrészt meg nem hiszem, hogy ismerkedéskor közölni kell, hogy ha kineveznek főnöknek, akkor elfogadod. Remélem, úgy érted, hogy ezt a férfinek is közölni kell, nem csak a nőnek.

Miért? Ki hibás még a férfin kívül? Senki más. Ő viszont egy himsoviniszta, nőket lenéző, agresszív kis pöts.

2019. júl. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!