Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem veszik komolyan azokat a férfiakat akik kapucnis pulóverben és hasonló kényelmes ruhadarabokban kimennek az utcára?

Figyelt kérdés
Egy nő mondta nekem, hogy ez igénytelenség, ilyen ruhát csak edzéshez szabad felvenni...na de mi van, ha valakinek nem jön be ez a mai divatos stílus, és inkább máshogy öltözik...szerintem úgy is lehet jól kinézni. Ezt más nők is igénytelenségnek gondolják?
2016. jan. 24. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem, ez marhaság.
2016. jan. 24. 22:20
 2/17 anonim ***** válasza:

?? Nettó ostobaság. Én sem vágom magam kiskosztümbe utcára, és tipegek hozzá magassarkúban, mert kényelmetlen. A boltig minek kínozzam magam, nem elég a kötelező rendezvényeken, vagy munkában?

--> Így hát a férfitól se várom, hogy kényelmetlenben legyen, csak mert nem "trendi". Az igénytelenség nem a kapucnis pulcsinál kezdődik.

2016. jan. 24. 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem igenytelenseg egyaltalan, es szerintem egy lany ugyanugy kimehet az utcara egy kapucnis pulcsiban, attol meg nem lesz igenytelen. Sot egy puha pulcsiban levo fiu olyan olelgetnivalo. :)
2016. jan. 24. 22:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki a ruhádért akar szeretni, ott már valami gond van.
2016. jan. 24. 22:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor mégsem bennem van a hiba :) én inkább azokat nem veszem komolyan, akik öltözködés alapján ítélnek meg valakit, ahelyett, hogy megismernék, főleg ha ezzel nincs is semmi gond :)
2016. jan. 24. 22:32
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Én, vékony talpú bőr Nike,Puma,vagy Adidas. Koptatott farmer,kapucnis pulcsi és bőrkabát! Nem érzem magam igénytelennek :D
2016. jan. 24. 22:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a fontos, hogy ápolt légy. A többi ízlés dolga. Nekem nagyon tetszik, ha egy férfi melegítőt és sportos ruhát hord. Utálom az elegáns keki mukikat.
2016. jan. 24. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezt még nem hallottam soha senkitől. :D
2016. jan. 24. 22:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ő sem gondolta át komolyan, neki ez a stílus nem jön be. :-)

Én meg úgy vagyok vele, hogy mindennek megvan a maga helye, az elegáns viseletnek is meg a melegítőnek is. Mondjuk egy bankban tényleg furcsa lenne egy melegítős ügyfélszolgálatos az ablaknál, ott előírás az elegáns viselet, sportolni meg nem kiskosztümben meg öltönyben szoktunk. A munkahelyemen a raktári/gyári részen van ruházati előírás, az irodában minimális az elvárás, max. akkor öltöznek egyes kollégák elegánsabban, ha tárgyalnak, egyébként ők sem vágják magukat puccba, és járnak mackóban is dolgozni adott esetben. Ettől még nem kevésbé igényesek. :-)

2016. jan. 24. 22:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Én elég egyedien öltözködöm szerintem. Kombinálok sok ruhadarabot. Általában arra figyelek, hogy számomra ízléses legyen. Van amikor annyira sietek, hogy nem igazán törődöm azzal sem.

Elképzelhetőnek tartom, hogy egy nő ezért slamposnak, gyerekesnek, vagy elmebetegnek tartson. De nem igazán érdekel. Az a fajta öltözködési divat, ami manapság elterjed, nekem egyáltalán nem jön be. Én inkább ízlésesen, de egyedien próbálok öltözni. Nekem már az sem tetszik, hogy úgy fogalmaz egy nő, hogy kapucnis pulóvert "csak edzéshez szabad" felvenni

Szóval a kérdésedre a válasz. Szerintem igen, sajnos vannak nők, akik ezt igénytelenségnek gondolják. De nem biztos, hogy meg kéne felelni, mindenféle femináci elvárásnak :)

2016. jan. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!