Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem veszik komolyan azokat a férfiakat akik kapucnis pulóverben és hasonló kényelmes ruhadarabokban kimennek az utcára?
?? Nettó ostobaság. Én sem vágom magam kiskosztümbe utcára, és tipegek hozzá magassarkúban, mert kényelmetlen. A boltig minek kínozzam magam, nem elég a kötelező rendezvényeken, vagy munkában?
--> Így hát a férfitól se várom, hogy kényelmetlenben legyen, csak mert nem "trendi". Az igénytelenség nem a kapucnis pulcsinál kezdődik.
Szerintem ő sem gondolta át komolyan, neki ez a stílus nem jön be. :-)
Én meg úgy vagyok vele, hogy mindennek megvan a maga helye, az elegáns viseletnek is meg a melegítőnek is. Mondjuk egy bankban tényleg furcsa lenne egy melegítős ügyfélszolgálatos az ablaknál, ott előírás az elegáns viselet, sportolni meg nem kiskosztümben meg öltönyben szoktunk. A munkahelyemen a raktári/gyári részen van ruházati előírás, az irodában minimális az elvárás, max. akkor öltöznek egyes kollégák elegánsabban, ha tárgyalnak, egyébként ők sem vágják magukat puccba, és járnak mackóban is dolgozni adott esetben. Ettől még nem kevésbé igényesek. :-)
Én elég egyedien öltözködöm szerintem. Kombinálok sok ruhadarabot. Általában arra figyelek, hogy számomra ízléses legyen. Van amikor annyira sietek, hogy nem igazán törődöm azzal sem.
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy nő ezért slamposnak, gyerekesnek, vagy elmebetegnek tartson. De nem igazán érdekel. Az a fajta öltözködési divat, ami manapság elterjed, nekem egyáltalán nem jön be. Én inkább ízlésesen, de egyedien próbálok öltözni. Nekem már az sem tetszik, hogy úgy fogalmaz egy nő, hogy kapucnis pulóvert "csak edzéshez szabad" felvenni
Szóval a kérdésedre a válasz. Szerintem igen, sajnos vannak nők, akik ezt igénytelenségnek gondolják. De nem biztos, hogy meg kéne felelni, mindenféle femináci elvárásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!