Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem veszik komolyan azokat a férfiakat akik kapucnis pulóverben és hasonló kényelmes ruhadarabokban kimennek az utcára?
Figyelt kérdés
Egy nő mondta nekem, hogy ez igénytelenség, ilyen ruhát csak edzéshez szabad felvenni...na de mi van, ha valakinek nem jön be ez a mai divatos stílus, és inkább máshogy öltözik...szerintem úgy is lehet jól kinézni. Ezt más nők is igénytelenségnek gondolják?2016. jan. 24. 22:18
11/17 anonim válasza:
A pulóver nem érdekes, de valahogy sosem tudtam komolyanvenni egy srácot melegítőnadrágban.
12/17 anonim válasza:
Itt mki azt fogja mondani nekrd,h semmi gond a melegitofelsoovel,de ha all toled 3 meterre egy elegans ffi,akk te a kapucnis pulcsiban,mackoban eszrevetlen maradsz.
13/17 anonim válasza:
A kapucnis pulcsival semmi gond, de én nem tudom komolyan venni azt, aki nem csak a kisboltig megy le mackónadrágban (nemtől függetlenül).
14/17 Sunshinedoll válasza:
Érdekes, én ilyenről még nem hallottam. Én spec. nem tartom igénytelenségnek. Ez csak egy pulóver :D
15/17 anonim válasza:
12-es vagyok
folyt.:
Persze, ha magas, jóképű pasi vagy, akkor nyugodtan vegyél fel bármit, akkor nem érvényes ez a dolog. De ha egy átlagos kinézetű ffi vagy, netán alacsony, akkor kicsit javíthatod az esélyeidet, ha nem mackónadrágban mész ki az utcára. Jelentéktelenné tezs, ezt sokan nem akarják elhinni, de mégis ők panaszkodnak, h nincs nőjük. Annyi tanácsot kaptok, hogyan legyetek sikeresebbek, magabiztosabbak, PUA meg társai....akkor a választékos utcai öltözet miért nem ér meg egy esélyt? Miért olyan sci-fi, hogy ha jól nézel ki, többen megnéznek? tudom, mackóban is lehet jól kinézni, igen...de az nem mindenkinek megy.
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
....azért az is megérne egy kis kutakodást, h milyen, milyen idős, mennyire csinos, igényes csajok mondják, h oké egy férfinek utcára menni mackóban, meg vajon milyenek lehetnek azok, akik szerint nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!