Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarják a nők megváltozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a nők megváltoztani a férfit egy párkapcsolatban és miért háborodnak fel a nők, ha őket akarják megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Millió egyszer tapasztalhattuk, hogy a nők többnyire meg akarják változtatni a párjukat.

Viszont megfigyelhető, hogy amikor a párjuk szeretné megváltoztatni őket akkor azonnal támadásba, védekezésbe lendülnek és azt mondják, hogy engem így kell elfogadni ahogy vagyok.

Miért van ez?

Honnan jön ez?

2019. júl. 26. 13:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%

Egy rendkívül szemléletes példa......

10 évvel ezelőtt kapcsolatban egy nővel, gyakori balhézások a haverokkal való kimaradások miatt, mert féltékeny ezerrel és szerinte erre nincs erre szüksége a férfinek ha barátnője van.

10 év után újra kapcsolatban ugyanazon nővel érettebben és pár kapcsolattal tapasztaltabban. A nő is szervez programot arra a heti egy estére amikor a pasija a haverokkal lóg. Nem balhézik csak arra kéri ne igya magát részegre és ha megoldható, akkor inkább otthon aludjon, nem baj ha felkelti. Nem akarja megnevelni, nem akar konyhatündért nevelni belőle, de segítsen ott ahol tud. Ha a szemetet viszi le akkor azt, ha a kádat mossa ki akkor azt, ha az autót szereli akkor azt nem szól bele pontosan mit és hogyan csinál, de hasznos legyen számukra. Még akkor sem csinál jelentet ha a munka nem tökéletes. Nem kritizál, hanem követelőzik, hanem ösztönöz, segítséget kér, elhiteti a férfival, hogy fontos a személye számára.

Most is irányít, csak nem úgy mint főnök-beosztott viszonyban szokás. Nagyon sok nő ott rontja el a kapcsolatot, hogy úgy irányít egy kapcsolatban, hogy szarik rá mik a férfi igényei, és ezzel el is üldözi. A férfiak többségét nem úgy nevelik, hogy főzés, mosogatás, mosás, vasalás(max azok a fiúk akik apa nélkül nőnek fel). Ez nem jelenti azt hogy nem alkalmas rá, de közel sem biztos, hogy van tapasztalata abban hogyan kell szakszerűen elvégezni az adott munkát(nem tanították meg neki). A férfiak többsége azt a munkát élvezi ami látványos és szakértelmet igényel, a monoton munkát nem bírják sokáig. A kuli munkákat sem kedvelik, kell a sikerélmény számukra. Okos nő ezt megérti, arra használja a párját amire alkalmas és segíteni tud és nem olyan munkát erőltet rá ami nem megy neki, ehhez kell az a +10 év.

2019. aug. 5. 10:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

#21 de mi van akkor, ha valami egyikőjüknek sem megy? Legyen pl a vasalás, vagy akár a főzés. A férfi nem csinálja mert ő csak azt csinálja amiben jó és amihez kedve van. De a nőnek muszáj minden mást egyedül megcsinálni?

Én egyedül ezt nem értem, miért megengedhető egy férfinak hogy válogasson mit csinál meg, amikor a nőnek az összes többit el kell végeznie.

2019. aug. 5. 12:21
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

Egy mai példa: munka miatt távolt voltam hosszabb ideig, és mire haza érek a következő kérdéseket kell feltennem a páromnak:

- Mi a faszt keres egy tál muslincás cseresznyemag a szekrény tetején?

- Miért rohad zöld penészes palacsinta a hűtőben?

- Miért hever a 2 hónapja kimosott ruha összehajtogatlanul még mindig a fotelben?

- Hogy került egy 2,5 méteres vadkender az erkélyre?

- Szerinted normális, hogy állott szag van a hálószobában, mert nem szellőztetsz? (azért, hogy szegén vadkendert ne érje túl sok huzat)

- Miért nem gyilkolod le a pókot a sarokban? (azért mert ő a háziállatom, és megeszi a szúnyogokat)

-----------

remélem látjátok, h nem, nem ilyenek miatt visítok vele, h miért nem mosogattál el, vagy miért nem pucoltál ablakot, bla bla bla. Egy normális ember nemtől függetlenül nem kéne a fentieket csinálja, de az esetek nagy részében nem a nők, hanem a férfiak ilyen dilettáns, pólyásfejű életképtelen mamlaszok!

zárószó: Neki visszatérésem után persze az volt a legnagyobb baja, hogy miért nem akarok vele egy nemzeti parkban dugni (ahol bármikor észrevhetnek). Ő ezen a téren szeretne megváltoztatni.

2019. aug. 5. 15:43
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a te bajod, ha egy ilyen életképtelen kisfiúval együtt vagy
2020. nov. 7. 12:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van ez. Feleségem (vegetariánus) pár év alatt leszoktatott a húsról. Előtte nagy húsevő voltam, most havonta egyszer eszek kb. De mikor legutóbb felhoztam h befesthetné a haját vörösre, teljesen felháborodott.
2020. nov. 13. 19:28
 26/30 A kérdező kommentje:

utolso#

Az nem bun, hogy megprobalt ravenni, hogy kevesebb bust egyel.

Viszont mikor te kersz tole valamit akkor meg jon a sertodes, ez sajnos annyira tipikus.

Ok azt gondoljak, hogy nekik lehet, nekunk nem.

Ez nem normalis dolog..

2020. nov. 14. 23:02
 27/30 A kérdező kommentje:

Azért az vicces, hogy sok nő azt mondja, hogy mert a nők érettek a férfiak meg nem.

Ez igaz is lehet, de attól függ hogy nézzük.

A nők nagyon nagy része krónikus figyelem hiányban szenved.

Állandóan figyelmet akarnak kapni mint egy kisgyerek és pont ugyan úgy mint egy kisgyerek nem tudják elviselni, ha nem kapnak figyelmet és ilyenkor jön a hiszti meg, hogy a férfi nem férfi.

És ezek után mondja egy nő, hogy a férfiak gyerekesek a nők meg milyen érettek.

Az, hogy erőszakosan el akarom érni, hogy figyelmet kapjak és az legyen amit én akarok az szintén nem túl érett viselkedés mégis nagyon sok nő ezt csinálja.

2020. nov. 19. 21:18
 28/30 anonim ***** válasza:
Alap, hogy sen kit nem lehet megváltoztatni.
2020. nov. 20. 12:09
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
Ez sajnos így van kérdező, arról nem is beszélve mennyire logikátlan, de mégis mennyire gyakori folyamat ez. A nő a kapcsolat kezdetén elkezdi megváltoztatni a férfit, olyanra amire nagyjából neki jó. Mikor ez sikerült, a nő közli vele, hogy a ez az férfi már nem az a férfi akit megismert. Majd dobbant. Napjainkra sajnos ennek a sztorinak már szakálla van.
2020. nov. 20. 15:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajna mindenki ilyen.
2020. nov. 20. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!