Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarják a nők megváltozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a nők megváltoztani a férfit egy párkapcsolatban és miért háborodnak fel a nők, ha őket akarják megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Millió egyszer tapasztalhattuk, hogy a nők többnyire meg akarják változtatni a párjukat.

Viszont megfigyelhető, hogy amikor a párjuk szeretné megváltoztatni őket akkor azonnal támadásba, védekezésbe lendülnek és azt mondják, hogy engem így kell elfogadni ahogy vagyok.

Miért van ez?

Honnan jön ez?

2019. júl. 26. 13:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
+1 a #10
2019. júl. 26. 13:31
 12/30 anonim ***** válasza:
28%

Fogyj le/tartsd a súlyod, te is főzz/moss/takaríts/beszélj tisztelettel, ne akadékoskodj/idegeskedj/dolgozz/terelj/titkolózz/hazudj annyit, csak hogy az eddig legjellemzőbbeket említsem.

33/f

2019. júl. 26. 13:56
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Én is +1 a 10-esnek. Igen, régebben minden páromat próbáltam "megváltoztatni", mert egyszerűen nem volt jó az ahogy éltek, főleg nekik nem. Nem azért próbáltam őket formálni, hogy nekem megfeleljenek hanem mert egyszerűen hisztis gyerek voltak akik nem haladtak előre, nem voltak boldogok, nagyon sok dolgot csináltak objektíven rosszul és nem is értették az okokat, hogy miért nem jó így nekik.

Kicsit más kategória a "hogyha karriert szeretnél akkor miért nem jársz be rendesen dolgozni?" amit én mondtam, és más az "oké, hogy suliban vagy utána meg dolgozol de lehetnél sokkal bulisabb és este elmehetnénk még inni" vagy "és ha minden nőjét megcsalta eddig a haverom meg az anyján élősködik? Lehetnél sokkal szociálisabb és elfogadóbb a barátaimmal" meg hasonló romboló jellegű baromságok amiket megkaptam. Amikor valamelyik párom megpróbált megváltoztatni azok mindig irreális baromságok voltak amik ahelyett, hogy jobbá tettek volna vagy előremozdították volna az életem inkább romboltak volna. Persze, hogy nem fogok ilyen irányba változni. Mivel nekik nem mentek jól a dolgok próbáltak engem is lentebb húzni, hogy ne érezzék annyira rosszul magukat és el tudják mondani, hogy haha te is rosszul csinálod nem csak én.

Szerencsére elég hamar elegem lett emiatt a saját korosztályom kisfiúiból és találtam az idősebb korosztályban olyan párt akit nem kellett formálni, aki nem volt gyerek és semmit nem kellett változtatnia mert jól csinálta a dolgait.

Szóval amikor "meg akarunk változtatni" egy férfit az nem azért van, mert szívtelen pcsák vagyunk. Hanem mert annyira nagyon nem jól csinálják a dolgaikat és nagyon rossz a hozzáállásuk. És nem nekünk rossz, hanem nekik, az ő életükre van ez negatív hatással.

2019. júl. 26. 14:17
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Példa?

Mert hogy őszinte legyek az egyetlen példa ami erre ugrik be, hogy a nő meg próbálja önellátásra szoktatni a férfit, a férfi meg erőszakos szex/anál elvezetere a nőt.

2019. júl. 26. 14:57
 15/30 anonim ***** válasza:
27%
Mert ugye ez ilyen egyszerű. Hagyjuk már ezt hülye konyhafilozofálást "hámer az evolúció" vannak olyan ismerőseim akik viselkedés kutatással foglalkoznak. Hányni tudnak az ilyen emberektől. Ők hosszú évek tudományos munkája után is csak azt mondják "szerintük" "xy cikk vagy z.kutatás alapján". Az ugye nem is opció, hogy a nő olyanra akarja formálni a párját ami neki a legoptimálisabb és legkönnyebben kezelhető. A nők érzelmi érettségéről nem tudok általánosságban beszélni. Viszont az egyik kapcsolatomat azért szakítottam meg mert nem akartam elviselni a játszmákat, az érzelmi destabilitását amit simán felhasznált érzelmi zsarolásra is.
2019. júl. 26. 16:22
 16/30 A kérdező kommentje:

Utolsó van igazság abban amit mondasz.

Igen egy 25 éves féfi még élni akar.

Azt szeretné csináélni amit ő akar mert az teszi boldoggá és nem az amikor a nő baxogatja, meg próbálja irányítani a háttérből.

Ez a teljesen más gondolkodásből és érdeklődésből jön.

Minket nem érdekel az ami a nőket, mert unalmas a számunkra a nőket meg az nem érdekli ami minket.

így aztán egy ilyen helyzet alakul ki.

De nem minden nő és férfi ilyen csak ugye aki nem ilyen az már nagyon hama el kel és be van betonozva egy boldog párkapcsolatba.

Akik meg nem ilyenek azok meg nem értik, hogy hol lehet lehet normáli férfit vagy nőt találni, mert a maradék az totál nem egymáshoz való.

2019. júl. 26. 22:09
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, ha a férfi még élni akar és azt csinálni csak amit ő szeret, akkor ne legyen kapcsolatban. A nőt sem érdekli többnyire a mosás meg a mosogatás, az ablakpucolás stb, és neki is lenne jobb dolga amit szívesebben csinálna. De valakinek muszáj megcsinálni, szerinted rendjén van az hogy a kapcsolatban csak a nő csinálja ezeket, mert a férfit nem érdekli?

Plusz, jó dolgotokban bele se gondoltok, hogy a nőnek meg kell ezeket csinálnia kapcsolat nélkül is, mert minden férfi ismerkedéskor nézi, hogy mennyire házias az illető. Ha nem az, akkor jönnek a beszólások "hogy fog így anya lenni", "bezzeg nokedlit szaggatni nem tud", "mellette éhen döglenék", "az asszonynak a konyhában a helye, hol volt eddig".

2019. aug. 5. 07:03
 18/30 anonim ***** válasza:
51%

En forditva érzem.

Minden pasi épül mellettem (automatikusan is leutánozzák az elveimet pl vki miattam iratkozott be fösulira, mert ràragadtak az ambicioim, màs nyelvet kezdett tanulni mellettem vele, megint masnak munkahelyet talaltam)forditva viszont engem ök rombolnak (nem vehettem fel szoknyat stb a végén mar joforman fiunak kellett öltöznöm, no dmink no hajfestes no körömlakk, màsik kenyszeresen akarta hogy az anyjanal eljünk, kiprobaltam es folyamatosan szidott es jaratott le a parom elött az anyja), mindent összevetve, senki nem akart senkit megvaltoztatni csak a sajàt vilagkepebe beletenni

A legszembetünöbb az volt amikor egy idöben hátfájásaim voltak es masszirozokat kerestem de a beosztas miatt soha nem jutottam el, az akkori udvarlom reakcioja:elment sajat magàt megmassziroztatni(addig még soha eleteben nem volt), vagy farmerokat akartam vasarolgatni, erre hirtelen ö is elkezdett magának farmerokat venni. Szoval en eddig ugy vettem eszre ha nem is anyagilag de a pasik mentálisan lehuznak, viszonzàs zero szoval en semmivel nem epülök tölük.

Egyetlen exem volt csak aki épitett tàmogatott, mellette önbizalmam lett, sikeres karrierista nö lettem aki tipp topp takarit föz is es ki van virulva es boldog, csak kiderült hogy biszex a srac igy vege lett

2019. aug. 5. 07:28
 19/30 anonim ***** válasza:
22%
Nőknek nem kell normális jó fiú! Nekik rossz fiú kell aki miattuk javúl meg(~ők javítják meg)
2019. aug. 5. 07:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
#1 Nincs olyan, hogy emberi természet. Az ember viselkedését a társadalom és a szocializáció határozza meg. Azért másabbak a nők, mint a férfiak, mert másként szocializálják őket. Semmi köze a genetikához. Férfi és női agy se létezik.
2019. aug. 5. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!