Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hétre elment ma a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hétre elment ma a barátom nyaralni, hogy fogom így kibírni? :' (

Figyelt kérdés

Csak a Balatonig ment 1 hétre,reggel indult. Azóta minden percben rá gondolok,nagyon rossz,hogy távol van. Tudom,hogy jó ott neki,meg megérdemel egy kis pihenést,de mégsem vagyok nyugodt. Néha rámtör a sírhatnék is,teljesen bejojóztam. Eddig a legtöbb idő amíg nem találkoztunk 4 nap volt.

Kín szenvedés az egész,vasárnapig megőrülök. Annyira szeretem.

Más is szokott ennyire "megkattanni",vagy csak én vagyok ennyire ragaszkodó? Mit tehetnék,hogy ne mindig rá gondoljak? :'( :(

2010. júl. 11. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

áháháháhxD

csak ennyit akartam

tudod... hülye kérdésre hülye válasz:D

mégis mit vártál, mit írunk majd erre? szerintem menj el és tartsd a kamerát, amíg ő habzsol a gyönyörben

2010. júl. 11. 19:06
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Az én barátom másfél hónapig ment el, most gondolhatod, hogy az az 1 hét a másfél hónap mellett semmi. Még sem vagyok megkattanva, most inkább a barátnőimmel vagyok, sok csajos estét csinálunk, bulizunk sokat.
2010. júl. 11. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:
semmi női tartásod sincs, ez a kapcsolat sem lesz hosszútávú, ha egy ilyen próbán máris elhasalsz...
2010. júl. 11. 19:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ja és elfelejtettem mondani, hogy külföldre ment, szóval semmi telefon semmi internet. Ettől függetlenül, tudom mivel üssem el az időmet.
2010. júl. 11. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha az ember tényleg nagyon szerelmes,akkor igenis,ez az egy hét olyan mintha egy év lenne..de egy picit túlzás,hogy egész nap sírsz..próbáld magad lefoglalni valamivel:)
2010. júl. 11. 19:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem azt írta, hogy egész nap sírt, hanem, hogy néha rátör a sírhatnék...
2010. júl. 11. 19:17
 17/21 anonim ***** válasza:
A barátnőm 3 hétre ment angliába ezt pipáld le! :(
2010. júl. 11. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:03

Ez jó gondolat. :)

Amúgy, én megértem a kérdezőt. Az, hogy nagyon hiányzik neki nem jelenti azt, hogy semmi tartása, vagy, hogy függ a fiútól. Elég annyi, hogy nagyon szereti.. Én is voltam így, pusztán csak azért mert nagyon-nagyon szeretem a barátom és ilyenkor igenis rengetegnek tűnik a külön töltött idő. Gondolom, nem úgy hiányzik, hogy azt akarja, hogy ott legyen mellette, hanem a tudat elég lenne, hogy közel van... Igazából pont ez a szép benne, hogy végre tudjuk, milyen amikor ennyire hiányzik valaki. Ne piszkáljátok már a kérdezőt, inkább lehet irigyelni, hogy ennyire szeretik egymást (mert biztosan a fiú is szereti, ha ennyire tud hiányozni a lánynak.. ). :)

2010. júl. 11. 19:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez volt! Én is meg szoktam ijenkor kattanni, olyankor megpróbálok segíteni otthon szüleimnek, vagy elhívom egy barátnőmet, menjünk el sétálni, vagy szervezek egész napos programot, hogy pesten elmegyünk mekibe, vagy valami hasolnó... Vagy még az olvasás, ami jó, mert eltereli a gondolatokat, de mi minden este beszéltünk!!! (:

Így eltelik a nap is, és a Kedvesed hangját is hallod, és tudod, hogy mik történtek vele, meg hogy jól van-e! (:

2010. júl. 11. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
57%
Én államvizsga után azt mondtam a barátnőmnek, hogy el kell utaznom pihenni 2 hétre. Egy barátomhoz mentem vendégségbe Pattayára. A barátnőm nagyon megértő volt (az elején. A türelme később fokozatosan csökkent. Mikor 4. hónapja nem jöttem haza azt mondta, hogy jobban teszem, ha haza se jövök.
2010. júl. 12. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!