Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hétre elment ma a barátom nyaralni, hogy fogom így kibírni? :' (
Csak a Balatonig ment 1 hétre,reggel indult. Azóta minden percben rá gondolok,nagyon rossz,hogy távol van. Tudom,hogy jó ott neki,meg megérdemel egy kis pihenést,de mégsem vagyok nyugodt. Néha rámtör a sírhatnék is,teljesen bejojóztam. Eddig a legtöbb idő amíg nem találkoztunk 4 nap volt.
Kín szenvedés az egész,vasárnapig megőrülök. Annyira szeretem.
Más is szokott ennyire "megkattanni",vagy csak én vagyok ennyire ragaszkodó? Mit tehetnék,hogy ne mindig rá gondoljak? :'( :(
áháháháhxD
csak ennyit akartam
tudod... hülye kérdésre hülye válasz:D
mégis mit vártál, mit írunk majd erre? szerintem menj el és tartsd a kamerát, amíg ő habzsol a gyönyörben
A válasz megírásának időpontja: ma 19:03
Ez jó gondolat. :)
Amúgy, én megértem a kérdezőt. Az, hogy nagyon hiányzik neki nem jelenti azt, hogy semmi tartása, vagy, hogy függ a fiútól. Elég annyi, hogy nagyon szereti.. Én is voltam így, pusztán csak azért mert nagyon-nagyon szeretem a barátom és ilyenkor igenis rengetegnek tűnik a külön töltött idő. Gondolom, nem úgy hiányzik, hogy azt akarja, hogy ott legyen mellette, hanem a tudat elég lenne, hogy közel van... Igazából pont ez a szép benne, hogy végre tudjuk, milyen amikor ennyire hiányzik valaki. Ne piszkáljátok már a kérdezőt, inkább lehet irigyelni, hogy ennyire szeretik egymást (mert biztosan a fiú is szereti, ha ennyire tud hiányozni a lánynak.. ). :)
Velem is ugyan ez volt! Én is meg szoktam ijenkor kattanni, olyankor megpróbálok segíteni otthon szüleimnek, vagy elhívom egy barátnőmet, menjünk el sétálni, vagy szervezek egész napos programot, hogy pesten elmegyünk mekibe, vagy valami hasolnó... Vagy még az olvasás, ami jó, mert eltereli a gondolatokat, de mi minden este beszéltünk!!! (:
Így eltelik a nap is, és a Kedvesed hangját is hallod, és tudod, hogy mik történtek vele, meg hogy jól van-e! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!