Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csajokkal megy a barátom nyaralni, ez normális?
Az nincs rendben, hogy barátnők nem mehetnek, más lányok igen. Mert van olyan, hogy fiúk csak fiúkkal, lányok csak lányokkal buliznának együtt, de itt nem arról van szó, hogy ők most maguk akarnak lenni, női társaság nélkül. Ha lesznek ott lányok, méghozzá nem egy összeszokott vegyes baráti közösség részeként, hanem erre az alkalomra összegyűlt ismerősök, akkor szerintem nem elsősorban bizalmi kérdés az, hogy a barátnők is mehessenek, hanem egyszerűen sértés őket kizárni.
Szóval nem, szerintem nem normális.
a faszid egy kis g*ci és szinte biztosan félre fog k*rni, amiben a legjobb, hogy neki jó lesz, a lánynak jó lesz, te pedig nem fogod megtudni
sajnos még nem találtam ilyen lányt mint te, aki ilyeneket elnézne nekem
Ennyi eszük van a nőknek... és még képes megkérdezni... hát ez nagyon lol...
Amúgy ez teljesen normális, mindenki ezt csinálja nyaranta, ne legyél ennyire idióta... :D
Azért kiváncsi lennék mit szólna a csávó, ha te mennél ismeretlen csávókkal...
buta lennél megbízni benne, ha neki nem jelentene semmit, akkor nem bántana meg, és nem neki állna felljebb ha neked nem tetszik a dolog, és nem lenne fontos nekik h menjenek más csajok a barátnők meg ne
akinek szex kell meg 50 másik csaj, az ne tartson barátnőt
én kidobnám
vagy ugyanezt csinálnám, megbeszélni se lehet vele?
menj bulizni, ja és ha keres ne vedd fel a telefont, és amúgy csinálj úgy mintha jól éreznéd magad a bőrödben nélküle is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!