Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes lenne engedni neki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne engedni neki és tovább erőltetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem előzménye ez:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Azóta annyi történt hogy elmentem pár régi ismerősömmel sátrazni pedig a csaj kérte hogy ne menjek de nem akartam egész nyáron itthon poshadni. 2 nap volt. Ezért cserébe ő elment egy fesztiválra és saját bevallása szerint 10/10es pasival találkozott. Ahol én voltam ott alig voltak csajok és messze nem egs fesztivál volt.. Most 2 napra átjött de azt mondta hogy utál meg hogy mától is elmegy egy fesztiválra egy mégnagyobbra, de ha én soha többé nem megyek sehova meg pár hónapig pokollá teheti az életem (igen igy fogalmazott) veszekedésekkel meg båsztatásokkal akkor megbocsátja hogy elmentem, holott ő a 6 év alatt nagyon sokszor elment. Érdemes lenne engednem neki, hátha javulni fog? Vagy ezt inkább már tényleg ne erőltessem?

2019. júl. 25. 06:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Not great, not terrible
2019. júl. 25. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne rosszabb egyedül, mint egy ilyen ocska lotyóval, ember. Így is egyedül vagy, de ha kidobod akkor legalább barátaid lehetnek és mehetsz ahová akarsz. Ez minden idióta puncinál többet ér. Hogy lehetsz egy ekkora lábtörlő?
2019. júl. 25. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj vele, te már nem éreznéd jól magad egy normális kapcsolatban. Volt ilyen haverom, mindig ugyan az típusú barátnője volt, bár kinézetre mások voltak de a természetük ugyan olyan volt, urolkodtak rajta és parancsolgattak neki. A srácnak az apja is papucs volt és az anyja is hárpia. Neked ez a világod.
2019. júl. 25. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahhhaaaa! Akkor te azért viseled el ezt a nemnormális állatot, mert attól félsz, hogy nem marad melletted egy biztos pont. Akkor meg is érdemled.

Sok bolsogságot!

2019. júl. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!