Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy nem kellene erőltetni ezt a kapcsolatot?
Több mint 1 hónapja tart ez a kapcsolat, kezdem szeretni, úgy éreztem ő is.
Viszont úgy érzem nem vagyunk egymáshoz valóak.
Kezdve azzal hogy fiatalabb 3 évvel, nekem van plusz egy kislányom. Szóval én kötöttebb is vagyok.
A srác estig dolgozik később jó a találkozás neki.
Ma is találkoztunk 9 körül kb másfél órát voltunk együtt ezt is a tesójánál töltöttük ahol szinte nem is szóltunk egymáshoz.
Én vittem magammal a kislányomat mert másképp nem tudtam most megoldani.
10 körül jöttünk onnan el, azt mondta menjünk enni. Másik városba. De nekem ez már késő volt mert az még plusz másfél óra lett volna és a gyerekem már álmos volt.
Mondtam neki hogy majd Holnap vagy indulhattunk volna oda. Na ő erre berágott.
Azt is mondta ha elaludna hagyhatjuk a kocsiba mig mi bemegyünk enni. Na ezt inkább nem is minősítem.
Hozzá jön még az hogy sok hazugsága derül ki.
Például "volt jogosítványa de ittas vezetés miatt elvették"
Nem is volt, dolgozni is anélkül szokott. Azt mondta azért hazudott mert nem bízott bennem.
Másik hazugsága az az hogy ma felhívott hogy július 5 én megy ki Németországba a tesója férjével, este mikor náluk voltunk én meg kérdeztem hogy hogy jött ilyen hirtelen, nézett rám hogy ő erről semmit se tud stb stb mikor pedig rákérdeztem azt mondta hogy érdekelte hogy fogok reagálni. Szerintem ez nagyon gyerekes viselkedés nekem ez nem pálya.
Szerintem jobb ha nem folytatjuk ezt.
Kérdés hogy mondjam is meg vagy csak egyszerűen kezdjem hanyagolni?
1-esnek igaza van. Ez egy éretlen és problematikus személyiség. Ha nem ejted pofára, akkor nem tanul belőle.
2-es említette a játszmát. Azért ez a fogalom sokkal bonyolultabb, de lényegében amit csinál, az egy ilyenfajta "tranzakció".
A többiek is jól mondták: legyél asszertív, állj a sarkadra! Jogod van nemet mondani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!