Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért lehet hogy a pàrommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet hogy a pàrommal ha megjelenek mindig engem zaklatnak utcan? Kerincsélök, csövesek holott en vagyok a nö?

Figyelt kérdés

Alapvetöen nem talàlnak meg az ilyenek, de ha a parommal le merek ülni egy padra vagy pl palyaudvaron, rittig engem spéciznek ki, nök, ffiak egyarànt, hozzam intezik a kéréseiket, mindig en komfrontàlodom, nekem kell elküldeni, aztan be is szolnak, a parom soha nem véd meg, hanem lapit es még mintha engem röhögne ki magàban.van egy ilyen érzésem is.

Az ex barataimmal ilyen nem volt. Ezzel a sràccal meg mindig ez megy. Mintha vmi àldozat lennék egyedül akire ràszàllnak mint a sakàl inzultàlni

Tippek mik lehetnek ennek az okai?

2019. júl. 24. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez nálunk is mindig így volt. Mi arra tudunk gondolni, hogy lehet valami törvénye az univerzumnak, hogy adott helyen adott időben csak egy bizonyos mennyiségű intelligencia lehet jelen. Szóval hogyha ketten megyünk valahova akkor mindenki másnak hülyének kell lennie emiatt... :D

Azt viszont nem értem, hogy mi a francért kéne megvédenie. Pofám leszakadna ha a párom kezdene el pampogni valami hajléktalannak mert ennyire kis gyenge virágszálnak néz, hogy nem tudom elküldeni. Soha nem szólt bele ha ilyen volt mert pontosan tudta, hogy meg tudom oldani a helyzetet.

A kiröhögés is normális, ezeken az emberkének nem lehet mást. Mi is mindig szépen végignéztük ahogy a másikat megtalálja valami bolond aztán nevettünk rajta egyet, hogy úr isten milyen emberek vannak és mennyire vonzzuk a hülyéket. Nálunk ez az egész egy hatalmas poén volt, nem is tudnám ezt komolyan venni.

2019. júl. 24. 11:47
 12/15 A kérdező kommentje:

11 teljesen màs ha együtt nevettek a szitun mint azt hogy a parod szorakozik rajtad, miutan vegignezte az egeszet

Az egesz szituval van bajom, nem csak azzal hogy meg sem véd. (Mit tehetne? Eleve atvenni a beszélgetes fonalát es iranyitja)Eleve miert tamadnak be Mellette engem?

Kívàncsi lennék arra kívülàllóknak milyen pàrnak jöhetünk le akik azt làtjàk hogy nem lehrt kibirni hogy ne inzultàljàk a nöi felet

2019. júl. 24. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudjuk milyen kisugárzásod van, amikor a pároddal vagy, szóval erről inkább azokat kérdezt, akik mindkettőtöket ismernek.

Az egész megvédés mizériádat viszont nevetségesnek tartom. Miért is kellene beleszólnia, megvédenie? Felnőtt nő vagy, szóval egy ilyen apró dolog leszerelése miért is az ő dolga legyen? Megkérted erre egyáltalán, vagy azt várod, hogy magától játssza a hős lovagot? Ha ilyen helyzetben a párom fogja magát és kérés nélkül belepofátlankodik, átveszi az irányítást és elkezd hőbörögni, az nekem baromi sértő, ne kezeljen életképtelen gyerekként és ne avatkozzon bele, amíg nem kérem meg rá külön. Gondolom ő is azt hiszi, hogy vagy annyira életképes, hogy ezeket tudd kezelni, de ha nem, akkor talán nyisd ki a szád és neki panaszkodj, ne nekünk.

2019. júl. 24. 14:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Inzulzalasroö van szo es nem bajcsevegesröl
2019. júl. 24. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Exem ugyan ilyen volt. Lehet vele jársz most te😂. Amugy engem is baromira zavart, néha úgy éreztem hogy ha agyon vernek az utcán, ő akkoris csak állna es bámulna. Szerencsére mar csak ehy ex
2019. júl. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!