Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ha megjelenek a ballagáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha megjelenek a ballagáson holnap, akkor?

Figyelt kérdés

Hatosztályosba mentem és elvileg sok lánynak bejöttem akkor is,de akkor volt rajtam felesleg ami jól meglátszott kicsit..

Most nagyot nőttem (185 cm lehetek kb. erre 83 kg,hasamon van még egy kis felesleg,de csak akkor látszik ha ülök!)

Holnap elmegyek a ballagásukra hiszen 6 évet velük voltam.

Na de,miután elmentem az egyik fiú a másik osztályból "fasza" csávónak gondolja magát,és most minden csaj ő rá bukik.Megjegyzem,hozzám képest egy hangya,olyan 170 cm kb,vékony mint a giliszta.

Mekkora lehet az esélyem arra hogy egy lánynak (aki most már nekem is tetszik) újra tetszek?

Mert ebben a 2 évben egyszer sem találkoztam velük..és tényleg sokat változtam külsőre belsőre.

2013. jún. 14. 18:18
 1/8 anonim válasza:
Hívd el valahova,hajrá!! :))
2013. jún. 14. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a külső fogja eldönteni, hogy kivel jön össze a lány.

Ha régebben tetszettél neki, és nem változott sokat a kisugárzásod, stílusod, akkor szerintem most is örülni fog, ha közeledsz felé.

17/L

2013. jún. 14. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ő mint, te. Fogyj le, hogy a túróba lehet tizenévesen valaki 80 kg fölött?! 40 évesen szívrohamban meg meghalsz. Nekem a vékony fiúk jönnek be, és a többségnek is. ÉS mi az, hogy hangya? Azért mert nincs elhízva, mint te? Meg áll az ész. Dagadt disznó!
2013. jún. 15. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

Olvasd már el te hogy 185 cm vagyok,és 83 kg.

Felesleg csak a hasamon van,és edzek lábra és karokra is..

Régen fociztam is, lábaim összesen szerintem nyomnak 40 kg-t.

Nem a hájtól.

Ajánlom az olvasást.Degenarált

2013. jún. 15. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem hogy nincs elhízva,hanem szélesebb vállaim vannak.Kur.vára nem vagyok elhízva,csak van egy kis fölösleg a hasamon.

Nem tehetek róla hogy te csak a gyökér 160-170 cm-es 40 kg pasikat látod.

Üdv.

2013. jún. 15. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyan kit érdekelnek azok a nagydarab szarok. A vékonyka lányos fiúk a szépek, max 180 cm, de inkább 175, max 60 kg, legfeljebb 65. Ők szépek, a többi meg azok a sörhasak meg szőrös büdös lábú nagy lábú dagadt mamlaszok meg menjenek el az országból is. Nem tudom hány éves vagy, mivel ballagsz, gondolom általánosból, esetleg középiskolából, de a modorodon szerintem változtatnod kéne, mert a lányok se szeretik a paraszt stílust.
2013. jún. 15. 23:05
 7/8 anonim válasza:
Békén lehet hagyni...senki nem tökéletes és amúgy mindenkinek más az ízlése.Gyökerek...
2013. jún. 18. 18:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Kösz utolsó!

Bár teljesen normálisan leírtam,hogy nem vagyok kövér.Régen nagyon sokat sportoltam,lábaim noymnak összesen 40kg-t.Meg kell jegyezni hogy szinte csak izom(foci,úszás miatt.. 2 éve hagytam abba,nem dicsekedésből)

Felsőtestem átlagos,hasamon van felesleg de csak ülésnél látszik.

#6 válaszoló pedig szerintem egy plázacica 10 IQ-val,vagy egy fiú aki lehet "irigy".

2013. jún. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!