Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez a ballagáson? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Hogy van a ballagáson?Ma lesz a sulinkban a ballagás,és szeretnék belógni,mert van egy nyolcadikos fiú aki tetszik (egyébként ő is tudja)és tegnap láthattam utoljára.De azóta végig sírtam a napot.És szeretném még utoljára látni.A bejutással nem lenne gond,csak hogy ott a "nézők" ugye állnak?Vagy mi?És ha a tanárok észreveszik,hogy ott vagyok,mit mondjak,hogy miért?És a fiúnak megmondjam,hogy miért jöttem?Én 7.es vagyok.Ja és még annyit hogy érdemes lenne bemennem,vagy inkább felejtsem el?2009. jún. 12. 14:20
1/7 anonim válasza:
sztem baj nem lenne belőle ha belógnál... mondd, hogy csak kiváncsi voltál, milyen lesz a ballagás,v hogy ott van egy bnőd a ballagók között xd, v ilyesmit:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem praktikusabb lenne ha a suli elött várnád meg...nagyon szar lehet most neked...részvétem...ha ugy gondolod, hogy a fiúnak teccel akkor mond el neki h nagyon szereted:) és kit érdekelnek a tanárok??:D
3/7 anonim válasza:
ha lebuksz, mond azt, hogy meghívott az egyik barátod és azért vagy itt és gratulálni akarsz neki meg ilyenek..a tanárok sok féle dumát bevesznek.. a srác messze megy gimibe? és koleszos lesz? azért nem látod majd?
4/7 anonim válasza:
Szerintem úgyis össze futtok majd.:) Legfeljebb mikor visszalátogat a sulitokba. (mert sokan szoktak) Amúgy meg baj nem lesz belőle, simán belóghatsz.:D De sztem is jó az is, ha a suli előtt várod.;) És akkor nem is bukhatsz le.
Én biztos vagyok benne, hogy még látni fogod azt a fiút.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom,hátha bejutok a ballagásra.Ha nem,akkor kint megvárom..Meg megkérem hogy majd találkozzunk.Ha még erre jártok,leírom mi történt.
2009. jún. 12. 14:43
6/7 anonim válasza:
Miért kéne belógnod?:P A ballagsára bárki elmehet,annak gratulálsz akinek akarsz:) pont ezért van a ballagás:) Ünnepség alatt vagy után nyugodtan odalehet menni hozzá.
7/7 anonim válasza:
A ballagásra nem kell belógni nem belépővel működik:D Akármikor mehetsz ha akarsz csak jobb ha picit elegánsabban. Ennyi az egész. én már csak tudom 2szer ballagtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!