Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S.! Mit tegyek, ha ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S.! Mit tegyek, ha ahol megjelenek ott kő kövön nem marad?!

Figyelt kérdés
Komoly a gond... Eddig letojtak a pasik. Most, hogy 16 lettem pedig kb tapadnak, ami nem is lenne baj. A gáz az, hogy ahol megjelenek egy buliban, és táncolok a pasik nem bírnak magukkal, pedig nem öltözöm kihívóan, nem vagyok gyünyörű, és még az alakommal sem vagyok elégedett. Mindegy is. A lényeg, hogy emellett színészkedek is, és ha olyan a szerep, a partner rendszeresen belémhabarodik... Már szóltak azért, hogy ne táncoljak, mert még bajom lesz belőle. Egyszerűen sorban vallják be a fiúk, hogy bejövök nekik, egyebek. Kiakadok. :( Olyan szemét vagyok, mert nem adok esélyt senkinek sem. Egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni ezzel. Nem tudok szeretni. Már csalódtam többször. Nem megy!! Lehet jobb lenne egyszerűen meghalni, és akkor nem bántanék meg egy csomó srácot. Nem akarok undorító és igénytelen lenni, csak tudatni szeretném velük, hogy nincs esélyük, mert egy érzelmi nyomorék lettem. Jobbat érdemelnek.
2013. aug. 16. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa a női logika...
2013. aug. 16. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:

tudod hány lány cserélne veled?

mondd meg nekik hogy még nem akarsz kapcsolatot senkivel, ez nem bántó hisz ez az igazság

2013. aug. 16. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Abból amit mondasz, azt veszem ki, hogy eljársz ilyen-olyan szórakozóhelyekre. Azt mondom válogasd meg hova mész, és menj nagyobb bagázzsal, úgy nem tudnak annyira nyomulni. És táncolni is lehet szolidan ;) Alakul az majd ne aggódj :)
2013. aug. 16. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaaajj, de szánalmas vagy kérdező,, de fix legalább annyira hülye is,, de ..áhh hülye mártir p****
2013. aug. 16. 22:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Igazából egyszer voltam csak szórakozóhelyen, de amúgy ilyesmik házibulikban vannak velem. Köszönöm a válaszokat!

Ment a zöld kéz, és hasznosítom is őket! :)

2013. aug. 16. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy te is játszod ezt az önbizalom hiányos lányt még lehetsz szép, gyönyörű. Egyszerű nem kell olyan helyekre járni! Ha elmész buliba ahol többség csajozni, dugni(szórakozni) jár akkor mégis mit vársz? A legtöbb csak dugni akar, nem kell ezt ennyire magadra venni. Járj el baráti körrel kiülős helyre vagy otthon szórakozzatok és nem lesz ilyen gond.
2013. aug. 16. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az Zsófi? :D
2013. aug. 16. 22:27
 8/11 sativus ***** válasza:
Hmmm legyél csúnya és akkor biztos nem fog rád ragadni a koszon kívül senki se
2013. aug. 16. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Kamu:DDD Kire vagy ennyire féltékeny?:D
2013. aug. 16. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát akor gondolom ne jár sehova ... ;)
2013. aug. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!