Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akmelyik fiú 18 éves koráig szűz marad, az evolúciósan selejt?
Itt,az oldalon olvastam azt a véleményt,hogyha valaki 18 éves koráig nem tud meghódítani és megfektetni valakit,az életképtelen,evolúciós zsákutca.Őszintén szólva ebben lehet valami nem? Ha addig nem jön össze,azt csakis az illető rossz külseje/belseje miatt lehet.Az ilyenek pedig a gyenge láncszemek.
Én kicsit beparáztam,mert fél év múlva 18 leszek,barátnőre meg semmi kilátás:D (nekem inkább a belső a rossz)
17/F
ismerek egy 18 éves fiút aki szűz, de olyan h ha ránézek akkor ahwww *_*
meg ha beszélek vele akkor is :D
szóval alaptalan az állításod :)
Nemfüggetlenül én szűz vagyok 18 éves férfi létemre. Nincs semmi gondom, nem kicsi a färkam, nem nézek ki rosszul egyedül talán az hogy nemvagyok túl magas 172cm. Egyszerűen nemtalálok olyat aki érdemes arra hogy erőt feszítsek bele.
18/F
"20 evesen vesztettem el a szuzessegem, hazassag utan, a kedvesemmel egyutt, aki ugyszinten szuz volt, 3 gyonyoru kislany apukaja vagyok es utban van a negyedik. Most 30 evesen akkor en is egy evolucios zsakutca lennek?! Ketlem..."
Jobb lenne a világ ha mindenki így tenne mint ahogy ti tettetek...sok boldogságot nektek!
Barátom 19 éves koráig szűz volt, és kikérem magamnak, nem selejt! Szerintem felháborító a felfogás, hogy x éves korig dugni KELL. Nem döntheted ám el te magad, hogy neked mikor jó, mert akkor noname Pistike a gyakorikerdesek.hu-n még a végén azt mondja, hogy ez ciki!
Én pl. értékeltem hogy nem döntött meg már 15 évesen vagy 8 csajt.
És nincs baj se a külsejével, se a belsejével, egyszerűen nem volt szerelmes.
Hagyjátok már abba ezt a "ciki x évesen szűznek lenni" dolgot.. Csinálja mindenki akkor amikor neki jólesik, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!