Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet hogy a pàrommal ha megjelenek mindig engem zaklatnak utcan? Kerincsélök, csövesek holott en vagyok a nö?
Alapvetöen nem talàlnak meg az ilyenek, de ha a parommal le merek ülni egy padra vagy pl palyaudvaron, rittig engem spéciznek ki, nök, ffiak egyarànt, hozzam intezik a kéréseiket, mindig en komfrontàlodom, nekem kell elküldeni, aztan be is szolnak, a parom soha nem véd meg, hanem lapit es még mintha engem röhögne ki magàban.van egy ilyen érzésem is.
Az ex barataimmal ilyen nem volt. Ezzel a sràccal meg mindig ez megy. Mintha vmi àldozat lennék egyedül akire ràszàllnak mint a sakàl inzultàlni
Tippek mik lehetnek ennek az okai?
A pasid egy volt kerincsélő, előre megbeszélik, hogy menjenek oda hozzád.
Amúgy bejön, hogy ilyen pasid?
2-at nem ertem
Persze hogy nem jön be hogy ilyen a parom. Eleve mellette inzultalnak, nem all ki mellettem es joforman ki is röhög. Sertve megalazva erzem magam mellette.
"parom soha nem véd meg, hanem lapit"
Ezért...
Kedves Kérdező!
Férfi vagyok. Mit tudok tenni? Egyrészt sajnálom a nincsteleneket. Másrészt nincs kedvem konfrontálódni velük.
Adok nekik 1-2 garast vagy azt mondom: nem adok. Esetleg: "Ich verstehe Sie nicht" mosoly és elmegyek.
Ha egyedül vagy mit teszel ilyen esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!