Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan fiú hogy keljek a lányoknak?
19 éves vagyok szerény vagyok félős visszahúzódó és átlagos kinézetre .
nőt akarok mit csináljak hogyan legyek bunkó? .verekedjek is ?szoljam le a nőt fikázzam ?segítsetek nem akarok szüzként megdögleni .
mit csináljak hogy keljek valakinek ?
drog az jó pont nálatok ?
buta vagy nem nem jó pont ha drogozol. am meg ez nem így megy, hogy megmondjuk a tutit.ha én azt mondom hogy pl. a Góth fiúk jönnek be és még jön két másik ilyen válasz akkor Góth leszel?
az legyél aki vagy, aki belülről jön. nem vagy tisztában a saját személyiségeddel, előbb tedd rendbe magad.
BMW - PÉNZ - NAGY PÉLÓ.
ennyi elég.
Divatosabb ruhák, új haj...törődj jobban a külsőddel. Neked is magabiztosságot ad, ha nem átlagosan, hanem jól nézel ki ;)
Sajnos nem igaz hogy csak a belső számít, első találkozáskor úgyis csak a "csomagolás" látszik...
És nem bunkónak kell lenned, elég ha határozott vagy. Azzal van legnagyobb gond, hogy érzik, hogy félsz.
Hülye párhuzam, de tudod, mint a kutyáknál: ha érzik hogy valaki tart tőlük, azt megharapják. Átvitt értelemben ugyanez van az embereknél is...
És ne drogozz!
L/18
A nőknek a pénz kell és az érdekes férfiak
A pénzt idővel megszerezheted, összejön, ha teszel érte.
Az érdekes férfi pedig minden nőnél mást jelent:
-proli csajoknál a nagypofájú, hőzöngő arcok jönnek be. Az ilyen lányok hajlamosak összekeverni a bunkóságot a határozottsággal. Ezt hozzák otthonról. Nem csak a fiatal lányok gondolkodnak így. Aki ilyen mentalitású, az élete végéig az ilyen alkesz, drogos, tetovált, zselés hajú lúzereket részesíti előnyben.
-A normális nőknek az intelligencia, nyelvtudás, szakmai sikerek, műveltség, a valós, nem hivalkodó magabiztosság jön be. A nyugodt, biztonságot adó férfi. Nem csak a 30-40 éves nők szemében, hanem a normálisan gondolkodó tizenéveseknél is ezek a nyerő tulajdonságok.
A magabiztosság, határozott fellépés nem egyenlő a nagy arccal és a bunkósággal, bár a magyar nők ezt összekeverik.
Én kretén vagyok ,mért mert nőt akarok .
szerintem meg inkább az a kretén aki ilyen emberrel össze áll.
szóval te vagy az engem ne kreténez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!