Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik nő hajszálát találtam a pasim lakásán, biztos hogy megcsal?
Onnan ordít, hogy még sál, hogy elkezdett elméleteket gyártani a hajszál eredetét illetően!
Befújta a szél... 🤣
Legalább mondta volna azt, hogy az anyjáé, tesójáé, tesója csajáé bármi. De ez a Befújta a szél, nagyon szr magyarázat!
"befújta a szél a nappaliba"
Az eredeti kérdésed alapján én nem gondoltam semmi rosszra. Hajszál lehet pl. kolléganőjéé, akinek beült a székébe, hogy segítsen neki, vagy buszon beledőlt lehullott szálakba, stb.
Viszont, ha ilyen buta indokkal próbálta magyarázni, az nagyon gyanús. Aki tényleg ártatlan, az egyszerűen azt mondja, hogy ő sem tudja honnan lehet, nem fogja valamire.
Nő vagyok. De a melóhelyen is találok néha magamon hajszálat ami nem az enyém, csak rám tapad valahonnan. Szék, mosdó stb. Sokan úgy vedlenek, mint egy husky. Otthon is találtam már hosszú fekete hajszálat, pedig szőke vagyok. :D
Nem azt mondom, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem csal meg, de azért pàr hajszálból felesleges ilyen következtetéseket levonni. Ha nagyon gyanakszol (más miatt is), akkor figyelj oda jobban! :)
A történetből nem következtettem volna semmi rosszra. Na de ez a magyarázat amit adott... Ez ami felettébb gyanús.
Van kulcsod a lakáshoz? Esetleg állíts be hozzá váratlan időben. Ha nincs kulcsod - akkor is.
Nem vagy paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!