Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évig csalt, most kiderült és azt mondja mindkettőnket szeret?
Jézusom nagyon sajnálom, hogy ez történik veled! Biztosan nagyon szörnyű ez most :( én nem is tudom mit tennék, már maga a megcsalás a kapcsolat végét jelentené, de hogy még így viselkedik veled az a szemétt, ráadásul te hazudj, hogy őt ne hagyja el a szeretője?? Hát mit képzel ez a f@&sz?? Kívánom neked, legyen erőd, és szóba se állj vele, tiltsd minden honnan, ha meg nyomul, akkor veresd meg!
Engem "csak" simán megcsaltak, de ha ezt velem csinálnák, amit most veled, tuti szembeköpném azt a fé&@rget! Huuuu jól felhúztam magam korán reggel! Kitartást neked!
Mert hímnemű, nem pedig Férfi. Ennyire egyszerű. Azt sajnálom csak, hogy mostantól kezdve a magamfajta jobbféle és gerinccel született emberek hiába próbálkoznának nálad, ekkora kopp után már más ember lettél :(
F27
Na ezért nem jelent semmit, ha egy pasi azt mondja, hogy közös gyereket akar! Mégis mit képzelt, két családot fog eltartani?
Felejtsd el azt is, hogy valaha ismerted, kerüld el még a környékét is.
Nem minden pasi mond nem-et más nönek kapcsolatban.
Tök mindegy hogy nèzel ki milyen tars vagy, ez nem rajtad mulik hanem a màsikon.
Szóval azért nem szakított veled, mert a foglalt nővel nem tudott együtt lenni.
És ezek után, hogy egy évig kihasznált és átvert, még te segíts neki hazudozni.
Gerinctelen féreg ez, nem férfi.
Zavard el. Egyikőtöket sem szereti. Mindkettőtöket átveri.
Bárki marad vele, azt is át fogja b@.szni újra és újra.
Az ilyen ember egy pondró.
Tiltsd mindenhonnan és próbáld elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!