Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki megcsalta a párját? Kiderült? Hogy tudtál elszámolni a lelkiismereteddel?
Még hü lye kamaszkoromban egy csók erejéig.
Nem derült ki, de sehogy nem tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel, egy héten belül szakítottam is.
Én csókig, ill. pár hónapos viszonyig mentem, nem feküdtem le az illetővel, épp a lelkiismeret miatt nem. De még ezt sem tudtam jól kezelni igenis lelkiismeret furdalásom volt, sőt, a hosszabb viszony miatt, pedig az inkább lelkizős jellegű volt, sok-sok chat, néhány kávézás simogatásokkal - szóval e miatt konkrétan pánikroham féleségem volt, mikor már nagyon ott volt a helyzet, hogy le kellett volna feküdnöm a sráccal. Szóval én soha többet nem csinálok ilyet. Azóta mindennek ellene tudtam állni.
Én nem gondolom, hogy ennek volna értelme. Most lefekszel a munkatársaddal, és utána majd mi lesz, hogy néztek egymás szemébe? Vagy lefekszetek mondjuk 6 héten át minden héten háromszor. És? Utána vége lesz. Nektek együtt kell dolgoznotok. És ha meglátogat a párod? Igen kínos helyzetek tudnak ebből lenni.
Bocs, ha nem te vagy az a nő, aki külföldön a munkatársával csalná meg a férjét.. Valamiért azt gondolom, te vagy az. Ha nem, bocs.. De neked is ugyanazokat tanácsolom.
Én volt, hogy elfutottam pasi elől, mert annyira helyes volt, és elkezdett velem flörtölni. Tiszta hülyének néz azóta is, de legalább hűséges maradtam:.-)))))))))))))
En jó nagy hülyeséget csináltam, már nagyon bánom. Az akkori párom megcsalt de elnéztem neki de nem szabadultam a gondolattól. Egyszer néhány haverja ott volt, házibulit tartottunk. Reszeg voltam (bár ez nem kifogás), es ilyenkor sírni szoktam 🤣 Exemmel össze vesztünk, felmentem a szobába sírni. A legjobb "barátja" utánam jött, pátyolgatott én pedig lefeküdtem vele. Másnap elmondtam neki és szakítottam vele mert nem láttam értelmét a kapcsolatnak.
Lehet nem is csináltam akkora hülyeséget, mert ha ez nem történt volna meg valószínűleg még mindig együtt nyűglődnénk.
Lassan 3 éve van szeretői kapcsolatom.
Én nem buktam le de a szeretőm igen.
Nincs lelkiismeret furdalásom. Hogy miért??? Valószínű mert szét tudom választani a két életemet.
A mindennapokban a megszokás van amit már próbáltam helyrehozni...nyilván egyedül kevés vagyok hozzá...
A szeretővel pedig adunk egymásnak pluszt ami visz tovább minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!