Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek egy ilyen szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen szituációból a férfit el lehet hódítani? (Jelenleg van párja. )

Figyelt kérdés
Tehát szerelmes vagyok egy férfibe, akinek mint kiderült van barátnője, csak távkapcsolatban vannak. Nagyon fiatal még ilyen távkacsolathoz... Cirka 750 km-re laknak egymástól. Még semmi sem volt köztünk nem randizunk, csak barátok vagyunk. Hűséges típusnak tűnik, ilyen csak szex-ben tuti nem lenne benne, ahhoz túl becsületes, hogy megcsalja a barátnőjét. Meg azzal én se lennék előbbre. Nem csak a teste kell, a szíve is, a belsőjét szeretem. Az kéne azeressen belém, hagyja el a barátnőjét. Folyton túlórázik, hogy több legyen a szabija. Hazamegy vele sűrűn, meg sokszor nem megy sehova csak kiveszi, és a barátnője utazik ide.
2019. júl. 18. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Rib...nc alert.

Hülye szánalmas kis liba vagy, aki arra sem jó, hogy kifogjon magának egy valamirevaló szingli férfit. Remélem mondjuk soha nem is fogsz.

2019. júl. 19. 05:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, szerintem csak alantas manipulációval tudnád megszerezni, ami igencsak hosszadalmas lenne, megérné? Esetleg egyszer-kétszer megdug, ha már nagyon régen érte szexuális inger, te meg nagyon nyomulsz, aztán menne a barátnőjéhez.

Másrészt, ez a srác hulla szerelmes lehet abba a nőbe, hiszen bevállalta a távkapcsolatot.

Szerintem mérlegelj, aztán dönts.

Lehet azért tetszik, mert "elérhetetlen", kihívással teli szituációhoz hasonlít ez a helyzet.

2019. júl. 22. 03:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Sztem lenne esélyed nála ha elég kitartó vagy de sztem puhatold ki hogy mi a helyzet a bnőjével. Ha szereti meg becsületes stb akkor nem valoszinü hogy megcsalja őt még ha meg is teszi az ilyen típusú férfinak van lelkiismerete és gondolom nem akarod azt hallgatni hogy jajj szegény bnőmet megcsaltad szeretem stb. Keress szingli pasit sztem.
2019. júl. 22. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!