Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek egy ilyen szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen szituációból a férfit el lehet hódítani? (Jelenleg van párja. )

Figyelt kérdés
Tehát szerelmes vagyok egy férfibe, akinek mint kiderült van barátnője, csak távkapcsolatban vannak. Nagyon fiatal még ilyen távkacsolathoz... Cirka 750 km-re laknak egymástól. Még semmi sem volt köztünk nem randizunk, csak barátok vagyunk. Hűséges típusnak tűnik, ilyen csak szex-ben tuti nem lenne benne, ahhoz túl becsületes, hogy megcsalja a barátnőjét. Meg azzal én se lennék előbbre. Nem csak a teste kell, a szíve is, a belsőjét szeretem. Az kéne azeressen belém, hagyja el a barátnőjét. Folyton túlórázik, hogy több legyen a szabija. Hazamegy vele sűrűn, meg sokszor nem megy sehova csak kiveszi, és a barátnője utazik ide.
2019. júl. 18. 11:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyedül él, allítólag régen ott lakott nála a barátnője, csak aztán elutazott Magyarországra. (Külföldi magyarok vagyunk.)
2019. júl. 18. 11:54
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
A belsője kell? Azt se tudod milyen a farka, mennyire jó. A belső miatt szeretheted a szüleidet is. Iszonyat szánalmas, amit írsz.
2019. júl. 18. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Legtöbb férfit sexxel el lehet csábítani, csak nem értem hogy miért nem keresel szabad pasit.
2019. júl. 18. 12:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A belsőjét szereted, ezért kész vagy fájdalmat okozni neki.

Anyukám, te aztán pont el tudod dönteni, hogy ez a távkapcsolat jó neki vagy sem.

Törődj szépen a magad dolgával.

2019. júl. 18. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Ha eddig is jóba voltatok mint barátok nem próbálkozott be nálad soha vagy tett megjegyzéseket?

Megpróbálhatod hogy azt mutatod felé hogy te mennyire álmai nője vagy,és olyankor úgyis eszébe fog jutni hogy lehet te jobb vagy mint a barátnője.

Beszélgessetek mélyebben,kérdezz bele van e valami aggodalma a b.nőjével kapcsolatban. Ha ad valami választ akkor megtaláltad a gyenge láncszemet azzal dolgozz

Esetleg később megemlítheted neki hogy neked is volt távkapcsolatod de nem működött,hiányzott a szex meg hogy valaki melletted legyen ne csak videochaten (ha nem volt még akkor is bekamuzhatod) meg még 100 másik indokot is hogy miért nem működött olyanokat amiktől ő is fél,vagy érezheti hogy rá is igaz.

Szervezzetek érdekes,izgalmas programokat és minden nap beszéljetek legalább egy kicsit. Kérdezd meg milyen volt a napja,ha szar napja volt hívd ki sörre meg ilyenek. A lényeg hogy érezze hogy te fizikálisan is ott vagy vele nem csak telón keresztül.

2019. júl. 18. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

"... ahhoz túl becsületes, hogy megcsalja a barátnőjét " - hű, erre ne vegyél mérget :)

Egyébként a szerelmbe esést nem igazán lehet befolyásolni, magától alakul ki.

2019. júl. 18. 12:15
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

“Nagyon fiatal még ilyen távkacsolathoz... “

Elárulom, ezt nem te döntöd el, hanem ő. Hagyd békén, ha téged akar majd, tenni fog érte. De nem gondolod hogy eltervezni azt hogy szándékosan belemászol egy kapcsolatba elég gerinctelen dolog? Csak szimplán érdekel hogy mit gondolsz erről. Ha te lennél a csaj helyébe gondolom te lennél a legjobban felháborodva nemdebár?

2019. júl. 18. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy nincs nehéz dolga annak a nőnek, aki közel van a távolival szemben.Egyik exemmel pont így jártam.Köztünk ráadásként "csak" 230 km volt a távolság, az is országon belül.Megismerkedett a közelében egy nővel, és szépen le is pattintott engem.Azzal indokolta, hogy neki így kényelmesebb, mint állandóan utazgassunk egymáshoz.Ja, tényleg szeretett engem.......Már nincsenek együtt ők sem, de a legújabb barátosnéja is helybéli.

Neked viszont az javaslom, hogy hagyd a pasit.Nem szép dolog belekavarni egy még működőkapcsolatba.Ha kellesz neki, akkor arról úgyis értesülni fogsz.Ne legyél erőszakos.Amennyiben tényleg szereti a barátnőjét, akkor nagyon kitartónak kell lenned, hogy téged válasszon.Megérné ez neked?Pláne, ha kiderül egy idő után, hogy nem illetek össze, akkor feleslegesen kavarod fel az ő, és a saját életedet is.Keress független férfit, jobban jársz.És gondolj bele neked a barátnő helyében milyen érzés lenne, ha ez történne veled.Egy fellángolás miatt nem érdemes messzire menned.

2019. júl. 18. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
2019. júl. 18. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd a srácot, nem véletlenül vállalt be távkapcsolatot..Szereti a barátnőjét.

Ha akarna téged, közeledhetett volna

2019. júl. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!