Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerhetnek egy kis biztatast? Jelenleg semmi eletcelom sincs.
Fölösleges volt leírni, hogy szőke vagy. Tudtuk.
Ez az ember volt az életcélod?
Csinálj egy blogot és írd le milyen ember. Hátha a következő női rákeresnek a nevére és így max 1éjszakás női lesznek. Hidd el, a bosszú jó tanácsadó.
Biztataskepp irom: nekem meg van egy elettarsam,akivel csucs a szex, de o nem akarja,mert faradt. Mas meg ram van kattanva,de nem tudom,mi lenne,ha lecserelnem ra. Tutira husegesek mindketten. De ez sz.rt se er a kieleguletlensegem szempontjabol.
Anyamnal felujitas volt,minden nap megyek hozza segiteni orakat takaritani. Ez meg testileg fajdalmas es faraszto.
Legkozelebb talalkozz/menj fel a baratodhoz meglepetesszeruen es random progikat is szervezz vele. Sajnos regebben en is estem ilyen csapdaba.
Egyutterzesbol szivesen megolelnelek.
Menj el bulizni es gyujts be egy pasit vagy az itt jelentkezo ifju titanokkal talalkozz es hatha egymasra talaltok.
:*
N
Kb.18-20 éve olvastam egy hasonló sztorit egy nyálas női újságban.Ott a pasi évekig élte a kettős életét, és úgy bukott le, hogy a másik nő holmijait nem volt lehetősége időben elpakolni a tárolóba, ahová évekig hordta.Váratlan látogatásnak meglett az eredménye..pofára is esett mindkét nő részéről.
Sírd ki magad, jelenleg mást nem tudsz tenni.Pár hét és valamivel jobb lesz.De!eszed ágában se legyen újra kezdeni vele!Megbízhatatlan egy alak, nem érdemes újra hinni neki.
Jobbat érdemelsz egy ilyen zsiványtól, ha takaritónő járkált hozzá akkor gondolom nem egy csóró bácsi lehett.
De elötted áll az élet és egy seregnyi férfi lenne képes téged igazán szeretni és megbecsülni.
Rosszul választottál és a felszin elrejtette kicsoda vajában a herceg.
Nem a pénz és az egzisztencia teszi az embert emberré de nem is feltételezem hogy neked ez lett volna a szűrőd.
Kívánok neked igazi szerelmet és boldogságot.
én is így jártam, csak rólam sokáig nem tudott a másik nő.
nekem összekamuzott mindent, sokáig hittem neki.
aztán kiszálltam, és dobtam egy üzit a nőjének, hogy tudja meg, kivel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!