Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg más egy női megcsalás mint egy férfi
megcsalás?
Persze, van ilyen vélemény is...másfelől a megcsalt férfit férfitársai lenézik/lesajnálják, a megcsalt nőt a barátnői vígasztalják és kígyót-békát kiabálnak a gaz csalóra. Van amikor alappal és okkal, van amikor a nő hibája. Nem lehet sommás véleményt alkotni ebben a témában sem.
2019. júl. 22. 11:43
A megcsalás, ha olyannal teszed, aki igazán szeret téged és megbízik benned, iszonyú fájdalmat okoz. Teljesen mindegy, melyik fél a csaló, összetöri a másikat, ha kiderül. Két páromat is megcsaltam (férfi vagyok)- aztán, amikor velem is megtörtént, majdnem belepusztultam. Azóta nem teszek ilyet, amióta tudom, mit okoztam a másiknak. Kísértés mindig van, de gondolj arra, mit élne át a másik, ha megtudná, vagy mit élnél át te, ha ő tenné veled. Ha ez nem zavar vagy nem érdekel, akkor jobb, ha szétváltok, ugyanis valójában már nem szívből szereted, bármivel is álltatod magad.
2019. júl. 22. 12:18
23/32 A kérdező kommentje:
"de gondolj arra, mit élne át a másik, ha megtudná, vagy mit élnél át te, ha ő tenné veled."
Igazad van, de ahogy a korábbi hozzászólásokat olvasom, néhányan letudnák annyival a dolog erkölcsi részét, hogy ha nem szenvednének hiányt, nem keresnék másnál.
#22 -es... ezek szerint elváltak útjaitok a volt pároddal? Mert különben csak halandzsázol...
2019. júl. 22. 13:58
Ha az asszony nem főz otthon és te étteremben eszel, az nem megcsalás, csak túlélési ösztön. Ugyanez a helyzet, ha otthon nincs szex...
2019. júl. 23. 07:55
Itt néhányan annyi frázist írtak már, hogy lassan a humor kategóriában lenne ennek a kérdésnek a helye. Bár inkább kín humor kategória lehetne, de ott ilyen nincs. Mikre nem jó, hogy név nélkül lehet írogatni. ;)
2019. júl. 23. 10:13
Itt valamennyi hozzászólásból úgy tűnik, hogy eljutottunk oda, hogy ne akadjon ki a pasi ha megcsalták, mert az azt jelenti, hogy szereti még a nő, csak hiányt szenved mellette valamiben, amit máshol keres, és egyébként is akkor parázzon ha elhagyja, mert akkor már feladta kettőjüket...
Hát no comment. :/ Kíváncsi vagyok mikor lesz ilyenekből is faces "életbölcsesség". :(
2019. júl. 26. 08:41
28/32 anonim válasza:
Erkölcsi irányból szemlélve a megcsalás mindkét féltől elfogadhatatlan.
Biológiai szemszögből nézve a férfiaknál érthetőbb a jelenség, mint a nőknél.
2019. júl. 29. 18:05
29/32 anonim válasza:
Ha én bemegyek a Tesco-ba és megkapok mindent, amire szükségem van, akkor minek mennék el még a Spar-ba, Lidl-be stb...
2019. aug. 25. 08:45
Kérdés, hogy aztán a pénztárnál lesz-e elég pénzed (?) Mert igényeink lehetnek, csak tudunk-e ellenszolgáltatni?
2019. aug. 27. 15:18
Kapcsolódó kérdések: