Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg más egy női megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg más egy női megcsalás mint egy férfi megcsalás?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 19:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Van egy japán mondás, miszerint, ha a csizmáddal szarba lépsz, lemosod, ha beleszarnak, eldobod.
2019. júl. 20. 11:34
 12/32 anonim ***** válasza:
19%

Tökéletesen megértelek. Több házzasságot is ismerek, ami azért ment tönkre, mert a pasi csak másodpercekig bírta a szexet, az asszonykának meg persze nem volt megengedve, hogy akkor dugjon néha mással egy egészségeset, "mert az megcsalás". Szerintem a legjobb ebben a helyzetben a te megoldásod: ha szeretitek egymást és tényleg tök jó minden, kivéve a szexet, akkor felesleges csak ezért elválni. Ahogy te csináltad: szerezz egy fickót, aki rendesen meg tud dugni és emellett éljetek a férjetekkel boldogan. :) Win-Win-Win :)

2019. júl. 21. 12:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Megfordítva: ha a nő nem hajlandó szopni, esetleg nem vevő a szexre, csak heti kétszer, akkor a pasi is “szerezhet” egy szeretőt?
2019. júl. 21. 12:10
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Simán.

2019. júl. 21. 13:21
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Az egyébként megint jó biznisz, ha nem az asszonykának kell lecummantani a dákót, hanem megcsinálja helyette valaki más. :D

2019. júl. 21. 13:25
 16/32 anonim ***** válasza:
Régen rossz, ha kötelező gyakorlatnak tekinti a nőci a suck-ot. Lehet azt élvezni is, úgyan úgy, mint a cunnilinguist (ha jól írtam). Én nagyon élvezek hozzáérni az ajkaimmal az ő kisajkaihoz. Nagyjából olyan élvezet, mint ha csókolóznánk. A nő ugyanúgy élvezettel szophat.
2019. júl. 21. 16:11
 17/32 anonim ***** válasza:

Persze ha pasi kefélne félre mert az nő túl gyorsan le tudná a szexet, akkor mindenki a pasit szidná, hogy mekkora gyökér, és hogy talán oka van annak hogy a nő gyorsan letudja, és ezt a pasi nem tartja tiszteletben hanem félre kufircol.

2019. júl. 22. 09:36
 18/32 anonim ***** válasza:

Igen más.

Ha egy nőt csalnak meg akkor a barátnők rommá vigasztalják, hogy nem vele van a baj, a pasi volt a szemét, és egyébként is minden pasi szemét és csak a szexre megy.

Ha egy férfit csalnak meg akkor a barátok elhordják azt a férfit mindenféle lúzernek, majd számon kérik mit nem adott meg a nőnek, amit máshol keresett és végül ki offolják maguk közül.

2019. júl. 22. 09:39
 19/32 anonim ***** válasza:

#17 - nek. Na, azért az sose baj, ha a nő hamar kielégül (más kérdés, ha csak megjátssza, hogy legyen már vége, mert nem élvezi...igaz, lehet az a ffi hibájából is).

Viszont ez is kettőn áll. Ha a fickó nem csinálja jól, a nőci is rávezetheti, hogy mit és hogyan szeretne...persze, az is kell, hogy a fickó is legyen együttműködő ilyen értelemben is.

Régebben azt gondoltam, hogy, ha a nőnek megéri megjátszani az orgazmust, lelke rajta, de magát is becsapja. Ha nem hiányzik neki a "rendes" dugás, akkor élhetnek békében mindhalálig. Mondjuk, én sem tudtam kielégíteni a volt nejemet 20 év alatt mindösszesen talán háromszor sikerült, ám élvezettel sexelt velem mindvégig, nedvesedett is "mint állat" és tényleg nagyon lelkes is volt..az ember azt érzi, hogy a másik fél milyen módon vesz részt az aktusban, mennyire élvezi magát a folyamatot. És, hát a végén csak én szoktam "elmenni" (pedig nem szoktam elkapkodni az aktust)...és elvoltunk így ezzel). Teljesen más okból váltunk el (vagyis én váltam el huszonx év házasság után..

2019. júl. 22. 11:04
 20/32 anonim ***** válasza:
92%

Ezt az idézetet először facebookon láttam, de más oldalról is kidobta a kereső.

"A félrelépő férfi egy született szemét disznó, a félrelépő nő viszont egy elhanyagolt, szegény asszony."

2019. júl. 22. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!