Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg más egy női megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg más egy női megcsalás mint egy férfi megcsalás?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 19:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem. A megcsalás, az megcsalás. Tök mindegy melyik nem csinálja.
2019. júl. 15. 19:05
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne más, kérdező?
2019. júl. 15. 19:05
 3/32 anonim ***** válasza:
79%

Más. Női megcsalásnál a nőt dugják, férfi megcsalásnál a férfi dug. Jó esetben.

De amúgy morálisan mindkettő ugyanannyira szar alak.

2019. júl. 15. 19:08
 4/32 anonim ***** válasza:
33%
Más. Egy nő általában nem csal meg, ha szeret. A férfi akkor is képes megcsalni, ha szeret.
2019. júl. 16. 21:24
 5/32 anonim ***** válasza:
18%

Nőként: szeretem a párom, de a 2 perces kategória. Ettől még figyelmes, rendszeresen meglep, sosem felejti el az évforduló vagy a szülinapom. Sok nő irigyli tőlem, igazi szőke herceg. Tökéletes pár lennénk.

De 2 év után beszereztem egy szeretőt, aki csak szexre jó.

2019. júl. 17. 12:14
 6/32 Nagyfater ***** válasza:
60%

Igen, tényleg más, bármennyire is próbálják "brit tudósok" és a feminsták az ellenkezőjét állítani. Durva hasonlattal élve: egy dolog, ha időnként másik cipőbe lépsz, és megint más, ha a cipődet más is a lábára húzza.

Komolyabban: fölösleges tagadni, hogy a férfiakban éppen úgy működik az eredetelig a fajfenntartást célzó, minél több nővel való párosodás ösztöne, mint az állatvilágban. Az más kérdés, hogy erkölcsi, vallási és egyéb társadalmi okokból a férfiakban mesterségesen visszaszorították ezt az ösztönt, de attól még, ha elfojtva is,létezik, és van, akiből időnként kitör.

Idősebbek talán még emlékeznek a Magyar Ifjúság című lapban dr. Veres Pál akkor még tabunak számító szexuális felvilágosító rovatára. Ő mondta egyszer egy ifjúsági fórumon: "Azt szinte minden nap hallom a férfiaktól, hogy de megdugnám ezt vagy azt a nőt, de nőktől ritkán hallom, hogy de megdugatnám magam ezzel a pasival."...

Még komolyabban: a női megcsalás azért is más, mert a nő ilyenkor különleges dolgot tesz. Megengedi egy férfinak, hogy a testébe hatoljon, és ezzel testileg-lelkileg kiszolgáltatja magát a férfinak. Ehhez pedig nagyságrendekkel több _érzelmi_ töltés kell, mint a férfinak ahhoz, hogy félrelépve lefeküdjön egy nővel. Bármilyen cinikusan hangzik, mégis sok igazság van abban, amikor egy lebukott férj azzal védekezik, hogy számára az aktus csak annyi volt, mintha megivott volna egy pohár vizet. Egy nőnél ennél sokkal többről van szó.

2019. júl. 18. 08:14
 7/32 anonim ***** válasza:
32%

Nem értek egyet. Ha barátnőkkel vagyok, mi is megnézzük a pasikat, és igenis elhangzik a szívesen dugnêk vele mondat. A szex csak szex, a szerelem meg érzelem. Pedig nő vagyok, annak is születtem.

A pasik akarják erőltetni ezt a fajfenntartó maszlagot, de ennyi erővel akkor a nőstény is csak a legerősebb hímmel párosodik, sokan koppannátok.

Engedd el, az emberek nem állatok.

2019. júl. 18. 09:32
 8/32 anonim ***** válasza:
52%

> Nem értek egyet. Ha barátnőkkel vagyok, mi is megnézzük a pasikat, és igenis elhangzik a szívesen dugnêk vele mondat.

Színvonalas társaság lehet.

2019. júl. 18. 10:08
 9/32 anonim ***** válasza:
40%

Amikor ilyen propagandákat olvasok (sajnos itt is), hogy a férfi megcsalás azért más mint egy női, mert a férfi megcsalás hormonális alapon történik (számára ez csak annyi volt, mintha kezet fogott volna valakivel), a női meg érzelmi alapon, ez mindig azt sugallja nekem, hogy a női megcsalás az megbocsátható, igazolt, és csak annak lehet oka, ergo mindkét esetben csak és kizárólag a férfi a hibás...

Ha így van, akkor nagyon rossz irányba haladunk ám.

2019. júl. 18. 10:57
 10/32 A kérdező kommentje:

"Miért lenne más, kérdező?"

Pl. azért amit a 9-es hozzászóló írt, vagy a feljebbieket is olvasva.

2019. júl. 18. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!