Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit sosem csalnak meg?
Nem csaltak még meg, nem is igazán volt kapcsolatom, csak ahogy nézegettem itt a gyakorin a kérdéseket, szöget ütött a fejembe,hogy nyilván a megcsalásra nincs mentség, a megcsaló hibája legfőképp. És bár elfogadhatatlannak tartom, sok olyan eset is van , ahol a megcsalt is hibás valamilyen szinten, tehát a megcsalás úgymond "nem ok nélkül" történik.
Pl: ha valaki teljesen lenullázza a szexet a kapcsolatban, egy idő után a másik máshol fogja keresni. És persze nem megoldás a megcsalás, de valahol a megcsalt fél is ludas.
És ennek kapcsán jutott eszembe, hogy vajon létezik-e olyan ember akit sosem csalnak meg ,mert mondjuk effektíve tökéletes/a kapcsolataiban tökéletesen viselkedik a másik ember számára tehát ha van mondjuk egész életében 5 párkapcsolata akkor azokban sose csalták meg, fel se merült a dolog, hanem teljesen más miatt ért véget.
Szerintetek van ilyen ember?
Manapság nagyon kevés embernek van gerince, inkább marad a kényelmes posványban minthogy szakítson és utána menjen a vágyai után.
Szerintem nagyon nagyon ritka, hogy valaki ne csalná meg a párját vagy ne csalnák meg. Én úgy tudom, hogy exem nem csalt meg, de hát a franc se tudja. Mostani párom exe elmondása szerint nem csalta meg, de más (akkori legjobb barátnője) szerint meg de.
Exem mellett megfordult a fejemben, de inkább szakítottam és kiéltem magam (nem ez volt a szakítóok, hanem a nárcisztikus személyisége), aztán a mostani párom mellett eszembe sem jutna. 3 éve vagyunk együtt, de lehet el fog még jönni az az érzés, de az, hogy nem csalod meg a párod egy döntés. Ennyi.
Bírom az ilyen hülyéket, mint az első.:D
Van egy 3 éves kapcsolata és úgy osztja az észt, mintha lehúzott volna 30 évet, 3 gyerekkel :D
Engem nem csaltak meg, de közel sem én vagy a kapcsolatunk oly tökéletes (sőt volt ahol pont a tökéletesség volt a félrelépés oka).
Egyszerűen emberileg ilyen a párom.
Engem sose csaltak meg. Én se mást.
Viszont nevetséges,hogy tisztességes nőként nem egyszer tapasztaltam meg, hogy a srácok inkább visszamennek a régi szarba, ahol félreszexeltek a lányok..
Nem értem hogy lehet olyannal együtt lenni, aki a problémák elől másnak az ágyába menekül... Egyébként már egyik sincs ezekkel az exekkel együtt, gondolom rájöttek, hogy hiba volt. :)
nekem csapta a szelet egy faszi, de közben élettársa volt.
megmondta kereken, hogy már nem szerelmes a nőjébe és az agyára megy.
mikor mondtam, hogy én nem leszek titkos harmadik, ha akar valamit tőlem, akkor szakítson, azt mondta, hogy ő már belebaaszott x évet a barátnőjébe, nem fogj eldobni, tehát maradt a nővel.
ezzel megerősítem a kérdező gondolatait: igen, a legtöbben, ha boldogtalanok, keresnek vkit, és kiszórakozzák magukat, és még ahhoz is lusták, h. váltsanak, inkább maradnak a szarba.
biztos vagyok benne, hogy nrm én voltam az utolsó, akivel ez a faszi kavarni próbált.
mert nehéz úgy egy életet végigcsinálni egy nő mellett, h. boldogtalan vagy vele, ilyenkor inkább megcsalod.
Köszönöm a valaszokat!
De vajon létezik-e olyan ember aki minden kapcsolatában annyira jól, annyira tökéletesen működik hogy sosem csalták meg? Létezhet-e egyáltalán ilyen ember?
Most az ilyen ábrándozast egy másik emberrel való szexről ne keverjük ide, néha fantáziálgatás nem megcsalás még, legalabbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!