Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan akit sosem csalnak meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit sosem csalnak meg?

Figyelt kérdés

Nem csaltak még meg, nem is igazán volt kapcsolatom, csak ahogy nézegettem itt a gyakorin a kérdéseket, szöget ütött a fejembe,hogy nyilván a megcsalásra nincs mentség, a megcsaló hibája legfőképp. És bár elfogadhatatlannak tartom, sok olyan eset is van , ahol a megcsalt is hibás valamilyen szinten, tehát a megcsalás úgymond "nem ok nélkül" történik.

Pl: ha valaki teljesen lenullázza a szexet a kapcsolatban, egy idő után a másik máshol fogja keresni. És persze nem megoldás a megcsalás, de valahol a megcsalt fél is ludas.

És ennek kapcsán jutott eszembe, hogy vajon létezik-e olyan ember akit sosem csalnak meg ,mert mondjuk effektíve tökéletes/a kapcsolataiban tökéletesen viselkedik a másik ember számára tehát ha van mondjuk egész életében 5 párkapcsolata akkor azokban sose csalták meg, fel se merült a dolog, hanem teljesen más miatt ért véget.

Szerintetek van ilyen ember?

2019. júl. 8. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

14 éve vagyok a párommal és tudtommal nem csaltuk meg egymást. Én nem gondolom úgy, hogy azért mert "tökéletes" a kapcsolatunk és kifogástalanul viselkedünk egymással. Szokott lenni nézeteltérésünk de az alapvető tiszteletet mindig megadjuk egymásnak. Megbeszéljük ha valami nem tetszik és kompromisszumot keresünk. Egyáltalán nem mondom hogy ez mindig könnyű, rengeteget kell dolgozni egy párkapcsolaton mindkét félnek.

Ahol megcsalás van, ott nyilvánvalóan hiányzik az alapvető tisztelet a másik felé.

Ez elsősorban döntés és jellem kérdése, én soha nem lennék képes hűtlenségre, viszont egy megromlott kapcsolatban sem maradnék, főleg ha csak én tennék már kísérletet annak javítására.

2019. júl. 9. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyukám. Neki csak apu volt, és ő sosem csalta meg. Apának volt több kapcsolata előtte, nem tudom csalták-e. Ezekről nem szól a fáma...
2019. júl. 9. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem sem csaltak még meg, és én sem csaltam meg mást. Nem vagyok tökéletes, csak emberileg én is és a volt férjem is ilyen. Nekünk fontos a hűség. Amikor nem működött a házasság, nem csaltunk hanem elváltunk.
2019. júl. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!