Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet? Hmm?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy baratom 5eve ismerjuk egymast lassan ossze koltoznenk. Egyszer volt koztunk 8 honap szunet de ujra kezdtuk. Napi szinten jött hozzám még munka utan is. Tobbszor volt az autoja szervizbe de mindig elkerte a batyjatol az autot. Na de most az ove ujra szervizben van de sehogy sem jon a telefonjat is el adta. Anyam mondja biztos megcsal! Ma irt nekem es mikor kerdeztem miert nm jon tragar szavakat irt meg hogy nm jo a kocsi ertsem meg. Mondta ne irjak menjek magamnak inkabb filmezni. De konyorgom mi lehet? 3 hete nm lattam!2019. jún. 20. 19:51
11/12 anonim válasza:
És miért nem te mész? Bírom az olyanokat, akik otthon a kanapén ülve várják, hogy a másik megtegyen értük mindent...
Nem lehet, hogy azért ideges, mert tudja, hogy ha rajtad múlik, akkor baromira nem találkoztok, mert te aztán meg nem emelnéd a S E G G E D??????
12/12 anonim válasza:
Jahh biztos megcsal. Sztem pedig azt várja hogyte menjél lehet le van égve csak nem mondja mivel férfibol van. Írj neki hogy méssz te ha erre kifogást keres akkor hagyd. Ennyi. Te megteszed a szükséges lépéseket ő haél vele akkor szó sincs megcsalasrol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!